Tuto 157 Posted July 29, 2012 Jutarnji pozdrav kolegama koji navraćaju u Café! Opet ugrijalo. 27°C. Ugodan i uspješan dan! Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted July 29, 2012 Dobro jutro Mislim da nikad nije bio veci koeficijent na Hajdukovu domacu utakmicu protiv nekog u prvenstvu Hrvatske, a da to nije Dinamo. 2.60 u SuperSportu Quote Share this post Link to post Share on other sites
FamilyGuy 0 Posted July 29, 2012 Pozdrav svima.. biti će to danas zanimljiva utakmica X mi djeluje kao najrealniji ishod. Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted July 29, 2012 Dobar dan.... u Moldaviji na utakmici Šerif - Dinamo Zagreb sudi Englez Lee Probert - taj sudja je imao u Lendavi koncert žvižga....na utakmici Mura - CSKA pokazao 2 crvena kartona in 7 žutih.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
@kelner 1 Posted July 29, 2012 Pozdrav svima.. biti će to danas zanimljiva utakmica X mi djeluje kao najrealniji ishod. Uzima to 'ajduk Quote Share this post Link to post Share on other sites
FamilyGuy 0 Posted July 29, 2012 Uzima to 'ajduk Iz tog razloga sam i igro 1X na Ajduka.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
@kelner 1 Posted July 29, 2012 Iz tog razloga sam i igro 1X na Ajduka.. Reka san ti ja jebate Quote Share this post Link to post Share on other sites