Tuto 157 Posted August 3, 2012 Pozdrav kolegama! Vruće ljeto!! Ugodan i uspješan dan! Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted August 3, 2012 Dobar dan.. Vruće vruće..još samo 3 dana godišnjeg preostalo, kmeeeee!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted August 3, 2012 Pozdrav ,danas na Oi ,kraljica sportova ,atletika! Quote Share this post Link to post Share on other sites
stefan97czv 1 Posted August 3, 2012 pozdrav i od mene nakon ljetne pauze krecemo u nove pobede je li se zadrzala stara ekipa ima li kakvih novina Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted August 3, 2012 pozdrav i od mene nakon ljetne pauze krecemo u nove pobede je li se zadrzala stara ekipa ima li kakvih novinaIma novina u pravilima! Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted August 3, 2012 Dobar vam dan Quote Share this post Link to post Share on other sites
Stosy 3 Posted August 3, 2012 Ciao bella, come va! Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted August 3, 2012 pozdrav i od mene nakon ljetne pauze krecemo u nove pobede je li se zadrzala stara ekipa ima li kakvih novina Nije ga bilo posle neke njegove dojave ,secam se pre par meseci.Mora da ga je bilo sramota. Quote Share this post Link to post Share on other sites
homer10 0 Posted August 3, 2012 Pozdrav svima... Quote Share this post Link to post Share on other sites