Tuto Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Pozdrav kolegama! Vruće ljeto!! Ugodan i uspješan dan! Quote
baptista Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Dobar dan.. Vruće vruće..još samo 3 dana godišnjeg preostalo, kmeeeee!! Quote
PERKAN Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Pozdrav ,danas na Oi ,kraljica sportova ,atletika! Quote
stefan97czv Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 pozdrav i od mene nakon ljetne pauze krecemo u nove pobede je li se zadrzala stara ekipa ima li kakvih novina Quote
Tuto Posted August 3, 2012 Author Posted August 3, 2012 pozdrav i od mene nakon ljetne pauze krecemo u nove pobede je li se zadrzala stara ekipa ima li kakvih novinaIma novina u pravilima! Quote
PERKAN Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 pozdrav i od mene nakon ljetne pauze krecemo u nove pobede je li se zadrzala stara ekipa ima li kakvih novina Nije ga bilo posle neke njegove dojave ,secam se pre par meseci.Mora da ga je bilo sramota. Quote
Recommended Posts