rockytomas 15 Posted August 4, 2012 20:00, Anderlecht (0-1)- Beerschot, Tip: H1 @ 1.80, Expekt, 8/10 Drugo kolo Belgijske lige u kome prvi favorit za titulu docekuje Beershot koji ce se boriti da izbegne bobru za opstanak. u prvom kolu Anderleht je razocarao igrajuci samo 1-1 u gostima ali u mislima su bili u mecu kvalifikacija za ligu sampiona. U tom mecu su pokazali svu svoju snagu i pobedili sa 5-0, Mbokani, Jovanovic i ostali su pokazali kakvim napadackim sposobnostima raspolazu. Posto imaju visok rezultat veceras nemaju razloga da se cuvaju. Po tradiciji Anderleht na svom terenu uvek pobedjuje a cesto su to ubedljive pobede ali i u gostima imaju bolji ucinak Ono zbog cega igram H1 je losa igra Beershota u prvom kolu koja pojacava ovaj tip uz odlicnog domacina, u prvom kolu Beershot je izgubio na svom terenu od Lokerena sa 2-4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
silly_bet 3 Posted August 4, 2012 Chicago - Toronto 1st Half Over 1.5 3.00 Sportingbet Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted August 4, 2012 02:00h Monterrey(0-1 )- Jaguares De Chiapas,Tip: H1 @ 2.65, Expekt, 8/10 Mec iz Meksicke lige gde domaci Monterrey docekuje Jaguares De Chiapas. Monterrey je uz Santos Laguna najjaci klub u Meksiku, oni su osvojili Concacaf cup i bili finalisti Clausure. U ovoj sezoni su u prva dva kola krenuli lose jer su sa Club America igrali 0-0 a izgubili su od Monarhas Morelije sa 1-0 U Utorak su igrali prvi mec u Concacaf ligi sampiona sa sampionom Paname i pobedili sa 5-0, mislim da im je to podiglo samopouzdanje i da ce veceras konacno pobediti i u ligi Meksika Jaguares De Chiapas je jako lose startovao, kuci su izgubili od Tigresa sa cak 4-0 a u gostima su izgubili od Club America sa 4-2 dakle ocito da im je odbrana jako slaba i razmisljao sam dali igrati 3+ ili pobedu domacih u hendikepu, odlucio sam se za hendikep iako ni golovi nisi lose resenje a kvota je odlicna ali za prolaz ovog tipa je dovoljno da Monterrey pobedi i sa 2-0 Quote Share this post Link to post Share on other sites