Crni 23 Posted August 6, 2012 Baseball - MLB 02:10h Milwaukee Brewers - Cincinnati Reds Tip: Cincinnati Reds Kvota: 2.240 Pinnacle Sports 5/10 Večeras počinje serija između diviziskih rivala Brewersa i Redsa... Milv. je gotovo izgubio šanse za doigravanjem jako lošim igrama u zadnjih mesec dana i u seriji su od 3 vezana poraza. Dok Redsi su na prvom mestu u diviziji sa 4½ pobede prednosti nad Piratima sinoć su izgubili treći meč u seriji protiv Pirata ali su prethodna dva dobili uz to Redsi su najbolji tim u zadnjih mesec dana u 26 mečeva su zabeležili čak 22 pobede. Večeras na moundu za MIL: Y. Gallardo (9-8, 3.92) dok za CIN: B. Arroyo (7-6, 3.87) Gallardo u jako lošoj formi na zadnja tri starta ima 1-2 6.11 ERA. uz to ima u karijeri loš skor protiv Redsa 4-5 5.06 ERA. Dok za razliku od njega Aroyo je u odličnoj formi 3-0 2.89 ERA i u karijeri protiv Mil. ima pozitivan skor 13-8 3.67 ERA. I svakako da je na moundu ipak pored ovakve forme prednost na strani Aroya. Dok i u hiterskom delu iako i Mil. ima odličnih hitera ali su totalno van forme juče sam ih gledao protiv St.Louisa nisu dali ni jedan ran bili su totalno nemoćni i šanse kada su imali nisu koristili a u tri meča sa Card. su dali samo 4 rana dok Redsi udaraju sjajno iako i dalje bez Vota to im puno nesmeta Phillips se oporavio a tu su još sjajni J. Bruce, R. Ludwick, S. Rolen ,D. Stubbs,T. Frazier puno sjajnih power udarača sinoć su odmarali neke startere tako da očekujem večeras da će igrati sa najjačim timom. U prilog mom betu ide i statistika gde je na CIN are 9-0 in their last 9 road games. i MIL are 2-8 in Gallardos last 10 starts vs. CIN. Jednostavno me u ovakvim okolnostima jako čudi ovako velika kvota na Redse i ja tu vidim veliki value. Uzimam pobedu Redsa.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
silly_bet 3 Posted August 6, 2012 Boston Red Sox - Texas Rangers Over 9.5 1.81 Pinnacle Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted August 6, 2012 (edited) Prijedlog današnjih MLB susreta (Pinnacle). 01:05 - Baltimore Orioles - Seattle Mariners - Seattle Mariners +1.5 - 1.610 01:05 - Cleveland Indians - Minnesota Twins - Minnesota Twins +1.5 - 1.571 01:05 - Detroit Tigers - New York Yankees - New York Yankees +1.5 - 1.781 01:05 - Philadelphia Phillies - Atlanta Braves - Atlanta Braves +1.5 - 1.400 01:05 - Pittsburgh Pirates - Arizona Diamondbacks - Pittsburgh Pirates +1.5 - 1.625 01:10 - Boston Red Sox - Texas Rangers - 1st Halfs (5 innings) Texas Rangers +0.5 - 1.578 Usporedite svoj prijedlog sa mojim i izaberite dobitne parove. Uspješan odabir! Edited August 7, 2012 by Tuto Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted August 6, 2012 (edited) Prijedlog današnjih MLB susreta (Pinnacle). 02:05 - Houston Astros - Washington Nationals - Washington Nationals - 1.541 02:10 - Chicago White Sox - Kansas City Royals - Chicago White Sox - 1.465 02:10 - Milwaukee Brewers - Cincinnati Reds - 1st Halfs (5 innings) Cincinnati Reds +0.5 - 1.877 02:15 - St. Louis Cardinals - San Francisco Giants - St. Louis Cardinals +1.5 - 1.552 Usporedite svoj prijedlog sa mojim i izaberite dobitne parove. Uspješan odabir! Edited August 7, 2012 by Tuto Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted August 6, 2012 (edited) Prijedlog današnjih MLB susreta (Pinnacle). 04:05 - Oakland Athletics - Los Angeles Angels - Oakland Athletics +1.5 - 1.800 04:05 - San Diego Padres - Chicago Cubs - San Diego Padres +1.5 - 1.469 04:10 - Los Angeles Dodgers - Colorado Rockies - Los Angeles Dodgers - 1.556 Usporedite svoj prijedlog sa mojim i izaberite dobitne parove. Uspješan odabir! Edited August 7, 2012 by Tuto Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted August 6, 2012 (edited) Bejzbol - MLB 02:15h St. Louis Cardinals - San Francisco Giants Tip: San Francisco Giants Kvota: 2.090 Pinnacle Sports 4/10 Večeras se u prvom meču u seriji sastaju domaći Cardinalsi gostujući Giantsi... I jedan i drugi tim ulaze u seriju sa tri vezane pobede Car. su pobedili Mil. dok je S.F. dobio seriju u Col. gde je u sva tri meča uništio domaćina sa tri ubedljive pobede. Večeras na moundu za STL: J. Westbrook (10-8, 3.79) dok za SF: M. Cain (10-4, 2.82) svakako u pichingu prednosat na strani Giantsa iako i West. ima dobru sezonu iza sebe ali Cain ove sezone je brilijantan gde je uspeo da ima i perfect mech čime je ušao u Istoriju iako na zadnja tri meča je u padu forme. West. ne respektujem ništa posebno jedan prosečan pičer kojeg bi lako mogli da dohvate bateri Giantsa koji su u Col. na 3 meča dali neverovatnih 36 ranova iako je to ipak Colorado gde pada puno poena. Večeras izlaze u možda i najjačem sastavu u ovom trenutku- 1. Angel Pagan (S) CF 2. Ryan Theriot ® 2B 3. Melky Cabrera (S) LF 4. Buster Posey ® C 5. Hunter Pence ® RF 6. Marco Scutaro ® 3B 7. Brandon Belt (L) 1B 8. Brandon Crawford (L) SS 9. Matt Cain ® P Iako je domaćin svakako u prednosti u hitingu ja mislim da bi prevagu u meču mogao da donese Cain ako bude imao svoje veče... Kvota je sjajna i vredi probati uzimam pobedu Giantsa..... Edited August 6, 2012 by Crni Quote Share this post Link to post Share on other sites