Jump to content
Sign in to follow this  
Crni

06.08.2012.

Recommended Posts

Baseball - MLB

02:10h Milwaukee Brewers - Cincinnati Reds

Tip: Cincinnati Reds

Kvota: 2.240

Pinnacle Sports 5/10

Večeras počinje serija između diviziskih rivala Brewersa i Redsa...

Milv. je gotovo izgubio šanse za doigravanjem jako lošim igrama u zadnjih mesec dana i u seriji su od 3 vezana poraza.

Dok Redsi su na prvom mestu u diviziji sa 4½ pobede prednosti nad Piratima sinoć su izgubili treći meč u seriji protiv Pirata ali su prethodna dva dobili uz to Redsi su najbolji tim u zadnjih mesec dana u 26 mečeva su zabeležili čak 22 pobede.

Večeras na moundu za MIL: Y. Gallardo (9-8, 3.92) dok za CIN: B. Arroyo (7-6, 3.87) Gallardo u jako lošoj formi na zadnja tri starta ima 1-2 6.11 ERA. uz to ima u karijeri loš skor protiv Redsa 4-5 5.06 ERA.

Dok za razliku od njega Aroyo je u odličnoj formi 3-0 2.89 ERA i u karijeri protiv Mil. ima pozitivan skor 13-8 3.67 ERA.

I svakako da je na moundu ipak pored ovakve forme prednost na strani Aroya.

Dok i u hiterskom delu iako i Mil. ima odličnih hitera ali su totalno van forme juče sam ih gledao protiv St.Louisa nisu dali ni jedan ran bili su totalno nemoćni i šanse kada su imali nisu koristili a u tri meča sa Card. su dali samo 4 rana dok Redsi udaraju sjajno iako i dalje bez Vota to im puno nesmeta Phillips se oporavio a tu su još sjajni J. Bruce,

R. Ludwick, S. Rolen ,D. Stubbs,T. Frazier puno sjajnih power udarača sinoć su odmarali neke startere tako da očekujem večeras da će igrati sa najjačim timom.

U prilog mom betu ide i statistika gde je na CIN are 9-0 in their last 9 road games. i MIL are 2-8 in Gallardos last 10 starts vs. CIN.

Jednostavno me u ovakvim okolnostima jako čudi ovako velika kvota na Redse i ja tu vidim veliki value.

Uzimam pobedu Redsa....

Prijedlog današnjih MLB susreta (Pinnacle).

01:05 - Baltimore Orioles - Seattle Mariners - Seattle Mariners +1.5 - 1.610 :nije:

01:05 - Cleveland Indians - Minnesota Twins - Minnesota Twins +1.5 - 1.571 :uredu:

01:05 - Detroit Tigers - New York Yankees - New York Yankees +1.5 - 1.781 :nije:

01:05 - Philadelphia Phillies - Atlanta Braves - Atlanta Braves +1.5 - 1.400 :uredu:

01:05 - Pittsburgh Pirates - Arizona Diamondbacks - Pittsburgh Pirates +1.5 - 1.625 :uredu:

01:10 - Boston Red Sox - Texas Rangers - 1st Halfs (5 innings) Texas Rangers +0.5 - 1.578 :nije:

Usporedite svoj prijedlog sa mojim i izaberite dobitne parove.

Uspješan odabir! :14clover:

Edited by Tuto

02:05 - Houston Astros - Washington Nationals - Washington Nationals - 1.541 :uredu:

02:10 - Chicago White Sox - Kansas City Royals - Chicago White Sox - 1.465 :uredu:

02:10 - Milwaukee Brewers - Cincinnati Reds - 1st Halfs (5 innings) Cincinnati Reds +0.5 - 1.877 :nije:

02:15 - St. Louis Cardinals - San Francisco Giants - St. Louis Cardinals +1.5 - 1.552 :uredu:

Uspješan odabir! :crossfingers:

Edited by Tuto

04:05 - Oakland Athletics - Los Angeles Angels - Oakland Athletics +1.5 - 1.800 :nije:

04:05 - San Diego Padres - Chicago Cubs - San Diego Padres +1.5 - 1.469 :uredu:

04:10 - Los Angeles Dodgers - Colorado Rockies - Los Angeles Dodgers - 1.556 :nije:

Uspješan odabir! :14clover::crossfingers:

Edited by Tuto

Bejzbol - MLB

02:15h St. Louis Cardinals - San Francisco Giants

Tip: San Francisco Giants

Kvota: 2.090

Pinnacle Sports 4/10

Večeras se u prvom meču u seriji sastaju domaći Cardinalsi gostujući Giantsi...

I jedan i drugi tim ulaze u seriju sa tri vezane pobede Car. su pobedili Mil. dok je S.F. dobio seriju u Col. gde je u sva tri meča uništio domaćina sa tri ubedljive pobede.

Večeras na moundu za STL: J. Westbrook (10-8, 3.79) dok za SF: M. Cain (10-4, 2.82) svakako u pichingu prednosat na strani Giantsa iako i West. ima dobru sezonu iza sebe ali Cain ove sezone je brilijantan gde je uspeo da ima i perfect mech čime je ušao u Istoriju iako na zadnja tri meča je u padu forme.

West. ne respektujem ništa posebno jedan prosečan pičer kojeg bi lako mogli da dohvate bateri Giantsa koji su u Col. na 3 meča dali neverovatnih 36 ranova iako je to ipak Colorado gde pada puno poena.

Večeras izlaze u možda i najjačem sastavu u ovom trenutku-

1. Angel Pagan (S) CF

2. Ryan Theriot ® 2B

3. Melky Cabrera (S) LF

4. Buster Posey ® C

5. Hunter Pence ® RF

6. Marco Scutaro ® 3B

7. Brandon Belt (L) 1B

8. Brandon Crawford (L) SS

9. Matt Cain ® P

Iako je domaćin svakako u prednosti u hitingu ja mislim da bi prevagu u meču mogao da donese Cain ako bude imao svoje veče...

Kvota je sjajna i vredi probati uzimam pobedu Giantsa.....

Edited by Crni