FamilyGuy 0 Posted August 8, 2012 (edited) Za danas iz ATP Mastersa u Torontu biram ovo: Del Potro J.M.-Štepanek R. 2:0 1,55 Brončani olimpijac Del Potro ovdje ne bi trebao imati veće probleme protiv Čeha Štepaneka. Štepanek je jučer izbacio Dolgpolova,ali u ovom meču mu ne prgnoziram niti set. Murray A.(h-4,5)-CipollaF 1 1,60 Ovaj par smatram malo rizičnim,zbog zlata u Londonu prije 3 dana, emotivan dogadaj + letenje na drugi kraj svijeta, ipak Škot je profesionalac koji je znao neugodno iznenaditi. U ovom slučaju ždrijeb mu se namsiješio i podario mu Cipollu, Talijan koji igra jako loše i mislim da će odlično doći Murrayu za zagrijavnje 6-3,6-4 vidim kao konačni rezultat u korist četvrtoga igrča svijeta. @Supersport 2,24. Sretno ko prati. Edited August 8, 2012 by FamilyGuy Quote Share this post Link to post Share on other sites
silly_bet 3 Posted August 8, 2012 Cipolla F. (Ita) - Murray A. (Gbr) Cipolla F. (Ita) +5.5 2.05 Pinnacle Pobednik nekog turnira uobičajeno pada na prvom sledećem meču, pa zašto da ne i ovaj bet. Quote Share this post Link to post Share on other sites
FamilyGuy 0 Posted August 8, 2012 Za danas iz ATP Mastersa u Torontu biram ovo: Del Potro J.M.-Štepanek R. 2:0 1,55 Brončani olimpijac Del Potro ovdje ne bi trebao imati veće probleme protiv Čeha Štepaneka. Štepanek je jučer izbacio Dolgpolova,ali u ovom meču mu ne prgnoziram niti set. Murray A.(h-4,5)-CipollaF 1 1,60 Ovaj par smatram malo rizičnim,zbog zlata u Londonu prije 3 dana, emotivan dogadaj + letenje na drugi kraj svijeta, ipak Škot je profesionalac koji je znao neugodno iznenaditi. U ovom slučaju ždrijeb mu se namsiješio i podario mu Cipollu, Talijan koji igra jako loše i mislim da će odlično doći Murrayu za zagrijavnje 6-3,6-4 vidim kao konačni rezultat u korist četvrtoga igrča svijeta. @Supersport 2,24. Sretno ko prati. Opet me izbio Stepanek Quote Share this post Link to post Share on other sites
FamilyGuy 0 Posted August 8, 2012 Cipolla F. (Ita) - Murray A. (Gbr) Cipolla F. (Ita) +5.5 2.05 Pinnacle Pobednik nekog turnira uobičajeno pada na prvom sledećem meču, pa zašto da ne i ovaj bet. To se zna desiti često,ali Cipolla je stvarno loš.. Quote Share this post Link to post Share on other sites