Petar91 2 Posted August 10, 2012 moj prijedlog od nogometa za danas... 19:00, Gefle-Djurgardens, tip 1x @ 1.40, HL Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted August 10, 2012 (edited) 1.FC Köln-SV Sandhausen tip1 @1.55 SuperSport Edited August 10, 2012 by mostovoj Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted August 10, 2012 Fortuna Sittard - AGOVV Apeldoorn over 2.5 @1.55 (bwin) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted August 10, 2012 Polten - Horn over 2.5 @1.50 (bwin) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted August 10, 2012 Akureyri - Fjolnir over 3.5 @2.05 (expekt) Quote Share this post Link to post Share on other sites
silly_bet 3 Posted August 10, 2012 Sandefjord - Mjondalen Over 3.5 2.37 Pinnacle Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted August 11, 2012 Fudbal - Meksiko 04:30,Club Leon - Santos Laguna, Tip: X2 @ 1.73, Bet365, 8/10 Mec iz Meksicke lige u kome se u cetvrtom kolu sastaju domaci Club Leon i gost Santos Laguna. Club Leon se plasirao ove godine u prvu ligu a startovao je sa dve pobede nad Querétaro-m u gostima sa 2-0 i kuci nad Club Tijuana sa 4-0, dok je u zadnjem mecu izgubio u gostima od Toluce sa 2-1. ono sto veoma cudi da su stavili tako visoku kvotu na pobedu domaci9h iako pobede nad tim timovima nisu neka senzacija jer se radi o prosecnim timovima a Santos Laguna i Monterrey su bili najbolji u zadnje dve sezone, Santos Laguna je pobedio u Play offu Monterrey i postao sampion a u finalu Concacaf lige sampiona je izgubio od istog rivala i radi se o izuzetno jakom timu koji igra atraktivno i napadacki bez obzira gde igra. U sezonu su krenuli sa dve pobede a u zadnjem kolu su kiksnuli kad si igrali samo 2-2 sa Pueblom iako su na poluvremenu vodili sa 2-0, ono sto je verovatno razlog za sumnju u Sanotos Lagunu je prijateljski mec koji su odograli u medjuvremenu i gde su izgubili sa 2-1 ali su p-ruzili castan otpor, medjutim koliko vidim na njihovom sajtu oni se spremaju danas da uzmu 3 boda i na pitanje novinara dali bi bili zadovopljni sa bodom, odgovor je bio da oni uvek idu na pobedu. Kvota skace na Santos Lagunu a to je ono sto volim, jer kad pada to cesto padne i opklada tako da vise volim kad raste kvota a ja pogodim. Santos Lagunu sam cesto gledao prosle sezone i oni su ono sto je Univerzidad Chile u Chileu, dakle oni se pitaju i od njih zavisi jedino ako im se desi los dan kao protiv Pueble kad su se ispromasivali a gosti iz maltene dva suta dali dva gola, napad im je odlican ali odbrana zna da kiksne i zbog toga je Santos Laguna zahvalna i za igra over golovi ali u ovom slucaju se vise isplati rizik na dvojku koja izvanredno placa a takva kvota nece biti ni kada budu igrali sa Monterreyom , kvota na dvokju je 3.70 a to cu igrati na manji ulogali duplu sansu X2 za veci ulog sto mi je najsigurnije jer Santos Laguna jako retko gubi meceve a nalaze se u seriji od 12 meceva bez poraza Quote Share this post Link to post Share on other sites