rockytomas 15 Posted August 12, 2012 (edited) 01:00, Boca Juniors - Tigre, tip 1 @ 1.83 , Expekt, 8/10 Iako je tek pocetak Argentinskog prvenstva i igra se tek drugo kolo ipak sam resio da ukazem poverenje velikoj Boci jer su oni i ove sezone jedan od favorita za titulu u startovali su sa porazom u gostima ali poznato je kakvu atmosferu naprave navijaci na cuvenoj Bombonjeri i to ponese tim i kad im ne ide. Iako je prosla sezona zavrsena sa razocarenjem jer nisu osvojili copa libertadores ipak mislim da je i sam ulazak u finale bio veliki uspeh a odlazak Riquelmea u penziju (odnosno nisam uspeo da nadjem dali je otisao u neki drugi klub ) trebao bi da ubrza igru jer iako je on dobar igrac previse je davio loptu i usporavao igru a Boca ima dobre igrace kojima treba zustrina, Boca je celo prvenstvo prosle godine zrtvovao zbog copa libertadores i zato nisu osvojili titulu ali verujem da ce ove sezone sve karte baciti na prvenstvo , u prvom kolu su izgubili u gostima sa 3-0 od Quilmesa sto je veliko iznenadjenje ali mislim da ce na svom terenu to biti sasvim drugacije Tigre je bio prosle godine prilicno dobar ali u zadnjem mecu kad se u tabeli za opstanak grcevito borio za opstanak nije uspeo da pobedi i zahvaljujuci drugim rezultatima je ostao u ligi u prvom kolu su izgubili na svom terenu od Estudijntesa koji je prilicno slab u ovoj sezoni i gledao sam taj mec a Tigre me je totalno razocarao dakle verujem da je Boca jaca i da ce domaci teren presuditi Edited August 12, 2012 by rockytomas Quote Share this post Link to post Share on other sites
FamilyGuy 0 Posted August 12, 2012 RB Salzburg-Rapid Beč 1 2,00 Predobar koef a da se ne pokuša. Salzburg je doživio blamažu u ligi prvaka ali zato u Autsriji u ima sve tri pobjede. Rapid Beč ima 3 boda manje. Salzburg je očito ozbiljnije shvatio prvenstvo te ovdje očekujem nastavak niza.Sretno ko prati. Ipak nije išlo kako sam mislio.. 0-2.. po pogodak u svakom poluvremnu Quote Share this post Link to post Share on other sites