Jump to content
Sign in to follow this  
Tuto

13.08.2012.

Recommended Posts

Prijedlog današnjih MLB susreta (Pinnacle).

01:05 - New York Yankees - Texas Rangers - New York Yankees +1.5 - 1.588 :uredu:

01:05 - Pittsburgh Pirates - Los Angeles Dodgers - Pittsburgh Pirates +1.5 - 1.476 :uredu:

01:07 - Toronto Blue Jays - Chicago White Sox - under 9 - 1.565 :uredu:

01:10 - Atlanta Braves - San Diego Padres - San Diego Padres +1.5 - 1.813 :uredu:

01:10 - Miami Marlins - Philadelphia Phillies - Philadelphia Phillies - 1.629 :uredu:

Usporedite svoj prijedlog sa mojim i izaberite dobitne parove.

Uspješan odabir! :14clover:

Edited by Tuto

02:05 - Chicago Cubs - Houston Astros - under 8.5 - 1.741 :uredu:

02:10 - Minnesota Twins - Detroit Tigers - Minnesota Twins +1.5 - 1.800 :uredu:

02:40 - Colorado Rockies - Milwaukee Brewers - Milwaukee Brewers - 1.719 :nije:

Uspješan odabir! :crossfingers:

Edited by Tuto

04:05 - Los Angeles Angels - Cleveland Indians - Los Angeles Angels - 1.529 :nije:

04:10 - Seattle Mariners - Tampa Bay Rays - Seattle Mariners +1.5 - 1.730 :nije:

04:15 - San Francisco Giants - Washington Nationals - San Francisco Giants +1.5 - 1.513 :nije:

Uspješan odabir! :14clover::crossfingers:

Edited by Tuto

Sport i liga: Baseball, MLB

Vreme i datum: 02:05 (14.08.2012.)

Događaj:Minnesota Twins-Detroit Tigers

Tip: Minnesota Twins

Kvota i kladionica: 2.320 (Pinnacle Sports)

Ulog: 3/10

Večeras počinje serija između diviziskih rivala domaćih Twinsa i gostujućih Tigersa...

Stvarno neznam zašto su gosti ovoliki favoriti večeras jednostavno samo zbog položaja na tabeli i što će se sve više to gledati kako se sezona bude bližila kraju dok stvarno drugu prednost nevidim večeras za Tigerse...

Oba tima su prilično loša u zadnje vreme Twinsi su posle sjajnih igara vezali 4 poraza dok su Tigersi doživeli 2 poraza.

Večeras na moundu za MIN: Deduno (3-0, 3.27) dok za DET: Sanchez (6-9, 4.37)

Deduna sam gledao tri puta ove sezone i čovek me je oduševio iako je tek ove sezone dobio šansu kao starter ne gubi glavu kad uđe u probleme. U fantastičnoj je formi na zadnja tri starta ima 2-0 2.65 ERA. njegov najveći problem je to što nema dobru kontrolu lopte nadam se da će večeras to popraviti.

Sa druge strane Sanchez je u užasnoj formi došao iz Miamia ali na debiu u Detroitu totalno uništen neće mu biti lako ni večeras jel će naspram sebe imati jedan od najopasnijih napada u ligi sa sjajnim udaračima.

I u lineupu nebi nikako mogao da dam prednost gostima čak šta više možda i domaćinu i iz razloga što Det. bateri daleko lošije udaraju na strani to se odrazio i na rezultate i tako na zadnjih 10 mečeva na gostovanjima Tigersi imaju 3-7...

Jednostavno ovde vidim value na pobedu domaćina i uzimam je..........

04:15 - San Francisco Giants - Washington Nationals Tip: San Francisco Giants @1.885 Pinnacle Sports