Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Del PotroJM(gs)-Troicki V. 2:0 1,30 :nije:

Čilić M.(gs)-Andujar P. 2:0 1,40 :uredu:

Uk.Koef 1,82

Čilić i Del Potro danas igraju protiv "iznenđanja" prošleg kola,Troicki izbacio Hewitta,dok je Tisparević predao Andujaru. Ovime je najviše profitirao Čilić koji je dobio puno lakšeg Andujara,zemljaša i ovdje iako ne briljira Čilić će proći neokrznut bez izgbljenoga seta. Del Potro je posao također olakšan jer je dobio Troickoga protiv kojeg je izgubio svega 1 set i to na zemlji, u 4 dvoboja. Ovdje će i Argentinac koji na betonu ne igra najuvjerljivije još,ipak dobiti Toickoga sa 2:0. Sretno ko prati.

Edited by FamilyGuy
Posted (edited)

Berdych T.-Raonic M. 1 1,70 :nije:

Večeras nas čeka dvoboj Čeha Thomasa Berdycha i Kanađanina Miloša Raonioća. Biti će ovo prvi međusobni dvoboj između trenutno 7. i 19.igrača svijeta. Berdych je po kladionicima postavljen za favorita i mislim da je sa pravom tako. Čeh je ispao u Torontu već u prvom dvoboju od Gasqueta,ali to ne čudi zbog prilagodbe na beton,gdje nerijetko igrači kiksaju na otvaranju, pokazao je Berdcyh bolje lice u dvoboju sa Hsunom gdje je dobio lagano u 2 seta, danas mu je ipak prepreka puno teža. Raonić je igrač razornog servisa,ali igrača koji zna biti opasan i u izmjenama unatoć svojoj visini. Njegova kvaliteta u izmjenama nije ni približna kao kod Čeha koji ima više nego solidnu defanzivnu igru,ali i odličan servis također. Raonić je ovdje igrao dva dvoboja ovog turnira, u prvom kolu je svladao Baghaditisa, a zatim pobjedio Berdychova "krivca" za brzi rastanak od Toronta Gasqueta, treba uzeti u obzir i umor Gasqueta zbog finala u Torontu. U oba Raonićeva meča ovdje vidli smo tie break, a mislim da nas puno gemova čeka i ovdje. Obojica će igrati dobro na servisu, ali očekujem da presudi bolja defanzivna igra Thomasa Berdcyha.

Edited by FamilyGuy
Posted

Berdych T.-Raonic M. 1 1,70 :nije:

Drugi i treći set dijametralno suprotni, u drugom setu odlična partija Berdiha, i onda u trećem loša igra Čeha, ali Raonić čuvo svoj servis predobro ni 1% šanse nije dao za brejk Berdcyhu. Čestitam ovdje ekipi što je igrala na Raonića :48thumbsup: Ja sam izabrao krivo.. :icon_biggrin: