Crni 23 Posted August 16, 2012 Sport i liga: Baseball, MLB Vreme i datum: 22:05 (16.08.2012.) Događaj:Pittsburgh Pirates-Los Angeles Dodgers Tip: Los Angeles Dodgers Kvota i kladionica: 2.220 (Pinnacle Sports) Ulog: 3/10 Večeras je 4 meč u seriji između domaćih Piratesa i gostujućih Dodgersa... Prethodna 3 meča su gosti dobili veoma ubedljivom igrom čak i ubedljivijom od rezultata iako su na prethodna dva meča dobili sa 11-0 i 9-3!!! Iako nevolim da igram duge serije na jedan tim ovaj put moram da napravim izuzetak jel gledao sam sva tri meča i na sva tri sam bio na Dodgersima oni su u takom naletu dok su Pirati totalno potonuli što sam najavljivao da nemaju ipak oni ni iskustva pa ni kvaliteta da izdrže na visokom nivou no videćemo u svakom slučaju nemogu da ne odigram i večeras na Dodgerse a posebno po ovakoj kvoti makar za niži ulog... Večeras na moundu za PIT: A. Burnett (14-4, 3.32) dok za LAD: J. Blanton (8-10, 4.61) Barnet ima odličnu sezonu ali je na zadnjem meču totalno podbacio protiv Padresa nebi me čudilo da i večeras bude loš jel su Dodgersi udarački u strašnoj formi. Sa druge strane Blanton koji baca sasvim dobro u zadnje vreme ali nema wina zbog lošeg suporta batera ali možda će to upravo imati večeras uz to ima odličnu statistiku u karijeri sa Piratima 2-1 3.15 ERA... O napadima netreba da trošim reči Pirati totalno van forme dok Dodgersi u strašnom HOTU sinoć imali čak 15 hitova svi redom udaraju opasno e sad je samo pitanje hoće odmarati nekog od startera jel ih sutra očekuje teška serija u Atl. ali u svakom slučaju igram na Dodgerse večeras i kako god se završilo neće mi biti žao jel zaslužuju da ih i večeras ispoštujem makar sa malim ulogom. Uzimam pobedu Dodgersa.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
silly_bet 3 Posted August 16, 2012 St.Louis Cardinals - Arizona Diamondbacks St.Louis Cardinals -1.5 2.51 Pinnacle Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted August 16, 2012 (edited) Prijedlog današnjih popodnevnih MLB susreta (Pinnacle). 19:05 - New York Yankees - Texas Rangers - Texas Rangers +1.5 - 1.526 22:05 - Pittsburgh Pirates - Los Angeles Dodgers - Pittsburgh Pirates - 1.781 Usporedite svoj prijedlog sa mojim i izaberite dobitne parove. Uspješan odabir! Edited August 17, 2012 by Tuto Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted August 16, 2012 (edited) Prijedlog današnjih večernjih MLB susreta (Pinnacle). 01:05 - Baltimore Orioles - Boston Red Sox - Boston Red Sox - 1.769 01:07 - Toronto Blue Jays - Chicago White Sox - Chicago White Sox - 1.752 01:10 - Atlanta Braves - San Diego Padres - Atlanta Braves - 1.521 01:10 - Cincinnati Reds - New York Mets - New York Mets +1.5 - 1.667 Usporedite svoj prijedlog sa mojim i izaberite dobitne parove. Uspješan odabir! Edited August 17, 2012 by Tuto Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted August 16, 2012 (edited) Prijedlog današnjih večernjih MLB susreta (Pinnacle). 02:10 - Kansas City Royals - Oakland Athletics - Kansas City Royals - 1.870 02:10 - Milwaukee Brewers - Philadelphia Phillies - over 7 - 1.599 02:15 - St. Louis Cardinals - Arizona Diamondbacks - Arizona Diamondbacks +1.5 - 1.610 02:40 - Colorado Rockies - Miami Marlins - Colorado Rockies - 1.855 04:05 - Los Angeles Angels - Tampa Bay Rays - Tampa Bay Rays - 1.862 Usporedite svoj prijedlog sa mojim i izaberite dobitne parove. Uspješan odabir! Edited August 17, 2012 by Tuto Quote Share this post Link to post Share on other sites