eagle_1313 3 Posted February 17, 2006 Ovaj vrijedi probat: Hannover - Bayern 2 1.80 (bio je 1.75) R.Sociedad - Valencia 2 2,15 (bio je 2.40) V. Guimaraes - Benfica 2 1.85 (bio je 2.00) Bochum - Furth 1 1.75 Messina - Juventus 2 1.60 B.B.Ancarq - Fenerbahche 2 1.6 Koeficijent: 32 Ulog: 10 kn Dobit: oko 300 kn Ovaj ću uplatiti sigurno. Ako ima još neko nešto zanimljivo dodat, neka mi javi sutra do 10.30 :idea: jer tada iden u kladionicu. PS. i ovaj listić iz prošlog posta tako Share this post Link to post Share on other sites
amigaland 0 Posted February 18, 2006 Ovaj para gaće! http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile.gif Charleroi - Lierse 1 (u ponudi je još samo u Stanleybet kladionici, pogledaj moj post u "natjecanje") Westerlo - Roeselare 1x (Ovo je odlična ekipa i neznam što im se dogodilo u zadnjih par susreta) Basel - Schaffhausen 1 (Kiksa li Basel ovdje eto ti Zurich-a na par bodova) Rijeka - Hajduk 1x (Hajduka danas svako mo Share this post Link to post Share on other sites
nathanael 0 Posted February 18, 2006 Ja se ispričavam što ovo nisam stavio jučer. Nisam stigao. Listić koji sam uplatio: Lyon-Nantes 1-1.60 :P Anderlecht-Brussel. 1-1.40 :P Milan-Cagliari 1-1.25 Feyenoord-Sp.Rotterdam 1-1.35 ukupni koef. 3,78 ulog: 210 kn mogući dobitak: 756,00 kn Sad samo čekam Milan danas i Feyenoord sutra. Nadam se da neće zeznut Share this post Link to post Share on other sites
Mlatimudan 0 Posted February 18, 2006 http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile.gif Sigruno... Lyon-Nantes 1 :P Livorno-Inter Milano 2 Kilmarnock-Livingston 1 8) Isplati se probati... Rijeka-Hajduk X FC Sevilla-Celta Vigo X Za 10 kuna vrijedi probati Rijeka-Hajduk X FC Sevilla-Celta Vigo X Share this post Link to post Share on other sites
eagle_1313 3 Posted February 18, 2006 Ja sam stavio i ove praove X: Hannover - Bayern Sevilla - Celta Hertha BSC - Schalke 04 Roda - Heerenveen Liverpul - Manchester St.Etienne - Lille Doetmund - Werder Cibalia - Kamen Ingrad (ovaj prijelazni rok sam trebao pojačat jedan od ova dva kluba, ali sve je propalo radi Lojića@Cibalija & Bo Share this post Link to post Share on other sites
nathanael 0 Posted February 19, 2006 Evo ostao mi je još samo Feyenoord za sutra. Da za 200 ulo Share this post Link to post Share on other sites
eagle_1313 3 Posted February 19, 2006 Evo ovako... ulo Share this post Link to post Share on other sites
eagle_1313 3 Posted February 19, 2006 Charleroi 0 - 1 Lierse ... ovo je bilo namišteno 100% Share this post Link to post Share on other sites
eagle_1313 3 Posted February 19, 2006 Sigurniji za moj pojam sigurnosti: Zapad - 1 @ 1.5 (nba) Ančić - 1 @ (nema još koeficijenta) Valencia - 2 @ 2.15 (mora dobit ako Share this post Link to post Share on other sites
nathanael 0 Posted February 19, 2006 Ipak nisam otišao odigrat kontru i sad sam sretan. Nisam otišao jer sam rekao da mi se čini da je od svih ovih parova koje sam ja smatrao sigurnim Feyenoord po meni najsigurniji. Feyenoord-Rottardam 4:0 :P . Tako da sam pobrao pare. Nije nešto senzacionalno, al čovjeka veseli. Nadam se da ćemo i drugi vikend probati zajedno naći neke "sigurne" parove i nešto zaradit. Share this post Link to post Share on other sites
eagle_1313 3 Posted February 20, 2006 Obavezno. Ovo šta smo napravili ovaj tjedan triba nam uć u naviku. Ljepo je pomagat jedni drugima :o ps. svaka čast majstore, samo tako nastavi dizat lovu, a 750 kn nije baš mala para. ps.ps. ja sam sve listiće pao. Katastrofalan tjedan je bio. http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_rolleyes.gif Share this post Link to post Share on other sites