Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

FC Basel/odg-CFR Cluj da 1,80 :uredu:

Švicarsko čudo koje je izborilo knock-out fazu nakon što su prošli u skupini sa Benficom, a u leđa im gledali Manchester United i rumunsjki Otelul. Sudbina je htijela da ih u borbi za skupine dočeka novi rumunjski prvak ovaj puta Cluj. Kolega iz Lige prvaka skupine E u sezoni 2010/11. Koef od "samo" 1,70 na pobjedu Basela je podcjenivanje Cluja. Basel je prošao u ovaj krug na račun gostujuće pobjede protiv norveškog Moldea, a doma je odigrao tek 1-1. Cluj je u svoje tri službene ovosezonske utakmice u gostima u svakoj zabio dva pogotka. Basel je lagani favorit, ali nemojmo podcjeniti rumunje. Trener Cluja Andone najavio je kako utakmica sigurno neće završiti 0-0,jer su oni stigli ovdje zabiti barem pogodak, poznavajući švicarsku ligu gdje nerijetko utakmice završe sa oba daju ovom inercijom pokušajmo i ovdje. Basel ima kvalitetne igrače u napadu za zabiti barem pogodak Cluju,koji je na svakom ovosezonskom gostovanju primio pogodak, a Cluj ima želju i također "iskustvo" zabiti pogodak u gostima, može li Basel pobjediti ne znam,ali znam da možemo očekivati barem gol sa svake strane.

Edited by FamilyGuy
Posted

Borussia Moenchengladbah - Dinamo Kiev X2 @1.60 (expekt)

Ukrajinske ekipe su uvijek bile nezgodan protivnik s kim kod da igraju pa vrijedi pokrit dva znaka uz sasvim solidnu kvotu

Posted

FC Kopenhagen - Lille 1X @1.60 (expekt)

Mislim da Francuzi nece toliko ganjat pobjedu jer ima i revans a njihov stil igre je igrati tvrde utakmice pogotovo u gostima... ovdje bi mogo mozda proci i under 2.5 gola

Posted

Helsingborgs IF - Celtic oba daju go @1.75 (expekt)

volim kad se sastanu solidan domacin i dobar gost, takve utakmice obicno zavrse sa oba daju go :48thumbsup:

Nekako nisam siguran da će Škoti ovde zatresti mrežu. Helsingborg je primio samo jedan gol na prethodne četiri evropske utakmice, a Celtic u dve ima gol razliku 4-1.
Posted

Nekako nisam siguran da će Škoti ovde zatresti mrežu. Helsingborg je primio samo jedan gol na prethodne četiri evropske utakmice, a Celtic u dve ima gol razliku 4-1.

meni su škoti jaci i trebali bi zabit go ako misle dalje proci a ovi su solidni domacini pa bi i oni trebali dati go, vidjecemo ko je bio u pravu :icon_biggrin::48thumbsup:

Posted

meni su škoti jaci i trebali bi zabit go ako misle dalje proci a ovi su solidni domacini pa bi i oni trebali dati go, vidjecemo ko je bio u pravu :icon_biggrin::48thumbsup:

Ma ja tu ne smem da se kladim :icon_biggrin: , možda ipak HT X 2.10
Posted

FC Basel/odg-CFR Cluj da 1,80 :uredu:

Švicarsko čudo koje je izborilo knock-out fazu nakon što su prošli u skupini sa Benficom, a u leđa im gledali Manchester United i rumunsjki Otelul. Sudbina je htijela da ih u borbi za skupine dočeka novi rumunjski prvak ovaj puta Cluj. Kolega iz Lige prvaka skupine E u sezoni 2010/11. Koef od "samo" 1,70 na pobjedu Basela je podcjenivanje Cluja. Basel je prošao u ovaj krug na račun gostujuće pobjede protiv norveškog Moldea, a doma je odigrao tek 1-1. Cluj je u svoje tri službene ovosezonske utakmice u gostima u svakoj zabio dva pogotka. Basel je lagani favorit, ali nemojmo podcjeniti rumunje. Trener Cluja Andone najavio je kako utakmica sigurno neće završiti 0-0,jer su oni stigli ovdje zabiti barem pogodak, poznavajući švicarsku ligu gdje nerijetko utakmice završe sa oba daju ovom inercijom pokušajmo i ovdje. Basel ima kvalitetne igrače u napadu za zabiti barem pogodak Cluju,koji je na svakom ovosezonskom gostovanju primio pogodak, a Cluj ima želju i također "iskustvo" zabiti pogodak u gostima, može li Basel pobjediti ne znam,ali znam da možemo očekivati barem gol sa svake strane.

Baselova obrana danas bila kao "švicarski sir".. :icon_biggrin:

Posted

02:00, Santos Laguna (-2.5) - CD Aguila, tip H1 @ 1.625, Bet365, 8/10

Mec iz Concacaf zone lige sampiona koje je jedno od mojih omiljenih takmicenja, nedavno kad se igralo prvo kolo u nekim grupama imao sam puno uspeha sa ovim takmicenjem kao i prosle godine jer u ovoj pocetnoj fazi ima susreta gde je velika razlika u kvalitetu

U ovom takmicenju prosle sezone su dominirali timovi iz Meksika i Amerike a posebno Meksikanci a Sanstos Laguna je bio finalista gde su izgubili od Meksickog Montereya u dve utakmice, u prvoj su izgubili sa 2-0 a na svom terenu su pobedili sa 2-1 sto nije bilo dovoljno da osvoje titulu.

Dakle jasno je da Santos Laguna i ove sezone ima velike ambicije da se u ovom takmicenju plasira sto dalje pa cak i da osvoji takmicenje a ove sezone je promenjem sistem takmicenja jer u prvoj grupnoj fazi ima samo po tri ekipe i samo provplasirana ide dalje

u prvom kolu grupe 1 Toronto iz Kanade koji se takmici u Americkoj MLS ligi je pobedio danasnjeg gosta CD Aguila iz Salvadora sa

5-1 a Santos Laguna je prosle sezone u ovom takmicenju pobedio Toronto na svom terenu sa 6-2 dakle jasno je koliko je razlika u kvalitetu i ocekujem jednu ubedljivu pobedu Santos Lagune jer na kraju moze odluciti i gol razlika iako mislim da je i ove sezone Santos Laguna mnogo jaca od Toronta a inace gledao sam taj prvi mec u ovoj grupi i Toronto je propustio jos dosta sansi za golove i realno moglo je biti 7-8 razlike