MLB 1 Posted October 2, 2006 Ankaragucu - Trabzonspor 2 2.1 Za ovaj par sam dobio dojavu o pobjedi gostiju....sto vise reci...domacini na dnu tabele dok Trabzonspor parirao i Mannisi(1:1) Besiktas(3:2) i Galatasaray (3:1)...ja sam stavio 20 Quote Share this post Link to post Share on other sites
skalinada 0 Posted October 2, 2006 Ankaragucu - Trabzonspor 2 2.1 Za ovaj par sam dobio dojavu o pobjedi gostiju....sto vise reci...domacini na dnu tabele dok Trabzonspor parirao i Mannisi(1:1) Besiktas(3:2) i Galatasaray (3:1)...ja sam stavio 20 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted October 2, 2006 Ankaragucu je trenutno ( nakon 7 kola ) posljednjeplasirana momčad Turske lige sa samo 4 boda. Trabzon je 7. sa 11 bodova. Ankaragucu u zadnjih 6 utakmica ima 3 osvojena boda dok je Trabzon po formi druga momčad lige ( iza Maniaspora ). U zadnjih 6 utakmica imaju 11 osvojenih bodova. Na početku sezone, Trabzon nije blistao pa je došlo do velikih problema oko ekipe. Trener je bio blizu otkaza, nezadovoljstvo igrača, uprave, navijača. U klub je tokom ljeta ulo Quote Share this post Link to post Share on other sites