Tuto 157 Posted August 24, 2012 Pozdrav kolegama! Na H2H u završnici sam ustupio svoje mjesto jednom od natjecatelja. Uspješan dan! Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted August 24, 2012 Pozdrav i uzivajmo na 42 celzijusa.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted August 24, 2012 Pozdrav kolegama! Na H2H u završnici sam ustupio svoje mjesto jednom od natjecatelja. Uspješan dan! Pošteno svaka čast pošto ti nemožeš do nagrade Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted August 24, 2012 Pozdrav svima Pozdrav kolegama! Na H2H u završnici sam ustupio svoje mjesto jednom od natjecatelja. Uspješan dan! Posteno, ali da li je po propisima? Pozdrav svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bunka 7 Posted August 24, 2012 Pozdrav kolegama! Na H2H u završnici sam ustupio svoje mjesto jednom od natjecatelja. Uspješan dan! Meni il nekom drugom? :D Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted August 24, 2012 Meni il nekom drugom? :DPogađaj! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted August 24, 2012 Meni il nekom drugom? :D zaboravio ti je napomenut uslov da danas moras mene pustiti za dva boda jer on nece mene da pusti na hazarderu da budem prvi Quote Share this post Link to post Share on other sites