Tuto 157 Posted August 31, 2012 Zadnji pozdrav kolegama u kolovozu! Uspješan dan! Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted August 31, 2012 Pozdrav svima i uzivajte... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted August 31, 2012 Bilo bi poželjno radi uredne komunikacije da ispraznite poštanske sandučiće kako bi mogli primati obavjesti. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dusko 0 Posted August 31, 2012 Zasto ne mogu da iskopiram nesto na forumu ? Tj. hocu da iskopiram kod skripte i da zalijepim ali nece, ne pokazuje onu listicu: copy,cop,delete,paste nego neku potpuno drugu... koristim Mozilu i problem mi je samo na bet-clubu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted August 31, 2012 Zasto ne mogu da iskopiram nesto na forumu ? Tj. hocu da iskopiram kod skripte i da zalijepim ali nece, ne pokazuje onu listicu: copy,cop,delete,paste nego neku potpuno drugu... koristim Mozilu i problem mi je samo na bet-clubuProblem je kod tebe u tvom pregledniku. Kod mene skripta i Mozila normalno rade i na Bet-Club forumu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dusko 0 Posted August 31, 2012 (edited) i mene sve normalno radi osim toga... ne znam u cemu je problem. Edited August 31, 2012 by Dusko Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dusko 0 Posted August 31, 2012 evo sad moze jer sam cekirao ovu prvu ikonicu 'Toogle editing mode' Quote Share this post Link to post Share on other sites