Tuto Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Jutarnji pozdrav društvu! Uspješan dan! P.S. Quote
Tuto Posted September 5, 2012 Author Posted September 5, 2012 Tražimo još jednog koji se želi natjecati za naš forum na MTF! Quote
PERKAN Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Dobar dan svima, za one koji cekaju bonus od Bwin-a stigla lepa vest.Vec su uplatili i za 8 mesec!!!! Upravo su legle pare... Quote
mostovoj Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Dobar dan svima, za one koji cekaju bonus od Bwin-a stigla lepa vest.Vec su uplatili i za 8 mesec!!!! Upravo su legle pare... Stvarno su brzi Dobar vam dan Quote
Catalonec4ever Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Potvrdujem, bonus kod Expekt-a takodje je uplaten. Zelim svima sto prije da ga okrene, puno srece momci Quote
PERKAN Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Potvrdujem, bonus kod Expekt-a takodje je uplaten. Zelim svima sto prije da ga okrene, puno srece momci da sad sam proverio i expekt mi je uplatuio za 7 mesec. :icon_razz: Quote
rockytomas Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Tražimo još jednog koji se želi natjecati za naš forum na MTF! Prijavite se, ranije vas je bilo po 7-8 a sad vas nema ni 5 , od GSv sam dobio dobru vest i ocekujemo da cemo resiti pitanje sponzora za par dana Quote
Recommended Posts