Jump to content
Sign in to follow this  
mirko

06.09.2012. godine

Recommended Posts

Utakmica se igra 07. sa početkom u 02:00 časova, pa rekoh da je stavim u ovoj temi.

 

 

Fudbal, Brazil Seria A, 02:00 Fluminense – Santos 1 q 1,65, Mozzart, 6/10

 

Utakmica 22. kola. Fluminense se nalazi u seriji od 9 utakmica bez poraza (5 pobeda i 4 nerešene), a na poslednje dve utakmice su odigrali nerešeno, tako da na ovoj utakmici jure prvu pobedu u drugom delu sezone. Trenutno se nalaze na drugom mestu sa bodom manje od lidera Amerike MG-a i imaju veliku priliku da eventualnom pobedom večeras izbiju na prvo mesto. Isto tako, dobro igraju na svom terenu i po tome su, uz lidera, jedini neporaženi tim. Na ovoj večerašnjoj utakmici će imati nekih određenih problema sa sastavom tima, jer neće igrati E. Valencia (sredina, 4 ut, zbog obaveza prema Kolumbijskoj reprezentaciji), povređeni Anderson (odbrana, 11 ut, 1 g), Marcos Junior (napadač, 7 ut, 1 g), Fred (napadač, 14 ut, 10 g), Deco (sredina, 9 ut, 1 g) i suspendovani Leandro Euzebio (odbrana, 12 ut, 2 g).

 

Santos, nekada veliki brazilski klub, poslednji put je bio šampion 2004. Godine i od tada tone sve nizbrdo. Proteklih sezona je tavorio na sredini tabele, pa mi se čini da će tako biti i ove. Trenutno se nalazi na 14. mestu sa 26 osvojenih bodova. Poslednje dve prvenstve utakmice su izgubili (od Bahie na svom terenu sa 3:1 i na gostovanju Sport Recifeu sa 2:1) i time su prekinuli sjajnu seriju od 5 utakmica bez poraza. Čini mi se da polako ulaze i krizu. Kao i večerašnji domaćin i oni imaju problema sa sastavom, jer neće igrati Arouca (sredina, 16 ut) i Neymar (napadač, 7 ut, 5 g) zbog obaveza prema brazilskoj reprezentaciji i povređeni Ganso (sredina, 5 ut, 1 g), Fucile (odbrana, 0 ut), Galhardo (odbrana, 2 ut), Edu Dracena (odbrana, 6 ut, 2 g) i Leo (odbrana, 13 ut).

 

Što se tiče međusobnih utakmica, tu nešto nisam siguran, jer sam na tri različita sajta pronašao različite podatke, tako da ću napisati sa sajta Santosa, koji kaže da su do sada odigrali ukupno 94 utakmice, od toga santos je pobedio na 32, na 19 su odigrali nerešeno, a Fluminense je pobedio 33 puta. Od toga, na ovom stadionu su odigrali 47 utakmica, Fluminense je pobedio na 21, 10 su igrali nerešeno, a 16 puta je pobedio Santos.

 

Ovi statistički podaci mi uopšte nisu pomogli pri odlučivanju šta igrati na ovoj utakmici, jer su timovi skoro izjednačeni, drugo, obe ekipe imaju po nekoliko igrača koji neće igrati večeras, a mislim da je Fluminense u malo težoj situaciji, jer su navedeni odsutni igrači standardniji u igri, ali ću im ipak dati prednost, jer na klupi imaju dosta dobre igrače koji će ih zameniti, tim je trenutno u boljoj formi, igraju pred svojim navijačima, a imaju i dodatni motiv da se, sa ova tri boda, nađu na prvom mestu. Nadam se da će to i iskoristiti.

 

 

 

Pozdrav i srećno.

Share this post


Link to post
Share on other sites
St. Pauli II - VfB Lübeck Total Goals Scored Over 2.5 - 1.62 Unibet 7/10

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...