Jump to content
Sign in to follow this  
Tuto

06.09.2012.

Recommended Posts

Prijedlog današnjih popodnevnih MLB susreta (Pinnacle).

18:10 - Atlanta Braves - Colorado Rockies - over 6.5 - 1.602 :nije:

18:40 - Miami Marlins - Milwaukee Brewers - Milwaukee Brewers +1.5 - 1.508 :nije:

Usporedite svoj prijedlog sa mojim i izaberite dobitne parove.

Uspješan odabir! :14clover:

Edited by Tuto

Prijedlog današnjih večernjih MLB susreta (Pinnacle).

01:05 - Baltimore Orioles - New York Yankees - Baltimore Orioles over 4 - 1.794 :uredu:

01:05 - Washington Nationals - Chicago Cubs - Chicago Cubs +1.5 - 1.990 :nije:

02:10 - Kansas City Royals - Texas Rangers - under 10 - 1.585 :uredu:

Usporedite svoj prijedlog sa mojim i izaberite dobitne parove.

Uspješan odabir! :14clover::crossfingers:

Edited by Tuto

01:05, Baltimore Orioles-New York Yankees, tip: New York Yankees daje više od 3.5 poena, @1.80, Super Sport, 6/10

Veoma važna serija za oba tima posle koje se može i promeniti vodeći tim u diviziji ali bi ja svakako dao prednost gostima...

Ovde mi se posebno sviđa tip na over poena Yenkija granica u Super Sportu je 3.5 po meni je dosta niska naravno samo Super Sport daje tu granicu dok je u Pinnaclu granica 4 gotovo po istoj kvoti!!!

Malo me i čudi ovako niska margina večeras jesu gosti u maloj krizi posebno u napadu ali su sinoć dali 6 ranova i to Mooru koji je bio u fantastičnoj formi pa nevidim razloga zašto večeras nebi dali 4 rana!!!

Večeras na moundu za BAL: Hammel (8-6, 3.54) iako solidan pičer on je bio na DL-u gotovo dva meseca i sigurno da nije u top formi jel jako dugo nije bio na brdašcu. Uz to u karijeri protiv Yenkija ima kriminalnu statistiku 1-3 6.75...

Dok je napad gostiju nadam se konačno krenuo da igra kako može imaju svakako jedan od najopasnijih lineupa u ligi...

Uzimam Over 3.5 na Yenkije...

Bejzbol - MLB

02:10h Kansas City Royals - Texas Rangers

Tip: Over 8.5

Kvota: 1.752

Pinnacle Sports 4/10

Večeras je na redu 4 meč u seriji između domaćih Royalsa i gostujućih Rangersa...

Ono što me večeras čudi je ipak relativno niska margina za over ja nevidim večeras razlog za tako nešto na predhodna 3 meča je svaki put bila prebačena -

09/05/12 TEX L 6 - 7

09/04/12 TEX W 6 - 3

09/03/12 TEX L 4 - 8

A na sva ta tri meča je piching mechup bio mnogo bolji nego večeras!!!

Večeras na moundu za KC: Hochevar (7-13, 5.34) dok za TEX: Feldman (6-11, 5.01)

Ni jedan pičer nema sjajnu sezonu čak šta više dosta su loši jedino što obojica u karijeri imaju solidnu statistiku u H2H ali mislim da u ovom trenutku to nema puno veze.

Obojica u jako lošim formama Hochevar 0-2 6.11 dok Feldman još gori 0-3 7.02. Uz sve i Hochevar baca katastrofalno kući 2-6 5.96 dok je Feldman takođe kriminalan na strani 2-5 6.19.

Uz pičere koji su u jako lošim formama imamo i dva izuzetno efikasna napada i nevidim nikako ovaj meč sa malim brojem ranova i uzimam Over 8.5 na meču....