Bunka 7 Posted September 8, 2012 Berdych, T - Murray, Andy 1 2.80 Unibet Quote Share this post Link to post Share on other sites
Petar91 2 Posted September 8, 2012 01:10, Williams -Azarenka, tip 1 @ 1.20, HL bestija.. preuvjerljivo nastupa, mali koef. al zicer ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Petar91 2 Posted September 8, 2012 evo zapravo ovako 01:10, Victoria Azarenka - Serena Williams, tocan rez. 0:2 @ 1.55, expekt, 8/10 Finale US Opena, tvrda podloga, susret prve igracice svijeta Serene Williams i cetvrte bjeloruskinje Azarenke. Iskreno, po meni ovo je veliki zicer, mislim cista pobjeda ...a ovaj 2:0 rezultat mi se takoder cini kao vjerovatan ishod meca. Serena nastupa pre,preuvjerljivo na ovom turniru - prosla je sest igracica i to sve sa 2:0, i niti jednom nije doslo do tie-breaka...rezultat si nestvarni kao 6:0 6:0 protiv Hlavackove u osmini finala...ili Sare Errani u polufinalu 6:1 6:2. Prije toga Ana Ivanovic pometena sa 6:1 6:3. Serena je iznimno fizicki jaka, i cini mi se da bi u u muskoj konkurenciji bila medu top 50, ako ne i bolja. Prije toga je malo kiksala u Cinncinatiju protiv Kerber u cetvrtfinalu, a prije toga osvojila Olimpijski turnir u Londonu bez izgubljenog seta, pa cak i bez ijednog tie-breaka. Isto to dogodilo se i u Stanfordu, a osvojila je i Wimbledon. Azarenka isto nije losa..ali nije to ovaj rang serene wiliams... Azarenka je na olimpijadi osvojila trece mjesto, upravo je Serena bila ta koja je izbacila nju u polufinalu sa 6:1 6:2. U montrealu je predala Paszek. Ovdje je prosla lako prve tri prepreke, pa joj je Tatshvili predala bez borbe..a onda stizu problemi..jedva protiv Stosur u cetvrtfinalu - tek u tie-breaku treceg seta je prosla. I u polufinalu je prosla kroz tri seta protiv Sharapove. Dakle, vidimo da je njezin put bilo trnovitiji i tezi, sa kojim izgubljenim setom dok je Serena gurala glatko ko suza. Sto se tice h2h omjera - tu je takoder williams u debeloj prednosti . susretale su se ove dvije igracice puno puta - od 2008 godine. Slavila je serena cak 9 puta, a azarenka samo jedanput i to davne 2009 u Miamiju. Zadnjih pet nastupa azarenka joj nije uzela niti seta - znaci set razlika 10:0. Ocekujem nesto takvo i ovdje. Sretno tko prati ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
silly_bet 3 Posted September 8, 2012 Ferrer D. (Esp) - Djokovic N. (Srb) 1st Set Over 9.5 2.00 Ladbrokes Quote Share this post Link to post Share on other sites