Tuto 157 Posted September 12, 2012 Dobar dan ekipica! Uspjeha i danas! Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted September 12, 2012 Pozdrav I Unibet je uplatio nagradu za 8. mjesec. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted September 12, 2012 Pozdrav I Unibet je uplatio nagradu za 8. mjesec. Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted September 12, 2012 Ješue mi kako je kafana propala. Nenadjebiva razlika od pred par mjeseci Kratak pozz Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted September 12, 2012 Tako je tiho da čujem kako se u kutu kafane j*bu pauci Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted September 12, 2012 Ješue mi kako je kafana propala. Nenadjebiva razlika od pred par mjeseciKratak pozzOd kuda si ti uskrsnuo? Pola ljeta prošlo, a od tebe ni glasa, ni stasa. Valjda će sada ovo mjesto malo oživjeti. Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted September 12, 2012 Ješue mi kako je kafana propala. Nenadjebiva razlika od pred par mjeseci Kratak pozz Uh, ja sam mislio da si ostao u Burkini Faso. Kad si se vratio? Quote Share this post Link to post Share on other sites