Jump to content
Sign in to follow this  
Petar91

12.09.2012

Recommended Posts

Fudbal, SAD MLS, 01:00 Toronto – Chicago 2 q 2,10, Mozzart, 6/10

 

Toronto je poslednji na tabeli u grupi Istok, za pretposlednjom Filadelfijom zaostaju 5 bodova, a imaju dve utakmice više. Isto tako, nalaze se u dosta lošoj formi, jer nisu pobedili na poslednjih šest utakmica (dve nerešene i 4 poraza). Ovde nisam računao poraz uod Santosa u CONCACAF-u. Da stvari budu još gore, imaju i problema sa sastavom, jer su im nekoliko igrača povređena, a nekoliko njih imaju reprezentativih obaveza, tako d avečeras neće igrati povređeni S. Frei (golman, 0 ut) , D. Koevermans (napadač, 16 ut, 9 g), T. Frings (sredina, 20 ut, 2 g) i Ty Harden (odbrana, 5 ut). Isto tako, zbog obaveza prema svojim reprezenatcijama, neće igrati ni T. Dunfield (sredina, 24 ut, 2 g) i A. Morgan (odbrana, 25 ut) prema Kandskoj reprezentaciji, R. Johnson (napadač, 26 ut, 6 g) i D. Williams (odbrana, 2 ut) prema reprezentaciji Jamajke i F. Hall (golman, 3 ut) prema reprezentaciji Bermuda. Za utehu, ostaje im činjenica da se u tim vraća D. O'Dea (odbrana, 4 ut).

 

Čikago se trenutno nalazi na četvrtom mestu i bori se za plasman mešu prve tri ekipe, koje će se direktno plasirati u plej of. Nalaze se u najboljoj poziciji, jer imaju dve utakmice manje od svojih direktnih konkurenata, tako da im je ova utakmica dosta važna u tom pogledu. Isto tako, nalaze se u relativno dobroj formi, jer su na poslednjih 6 utakmica ostvarili 4 pobede i po jednom su igrali nerešeno i jednu su izgubili. Večeras neće igrati manje bitni igrači C. Gibbs (odbrana, 3 ut) i S. Kinney (odbrana, 0 ut).

 

Na poslednjih 5 međusobnih utakmica, Toronto nije slavio, dve su završene nerešeno, a poslednje tri su završene pobedom Čikaga.

 

S obzirom da Toronto ima velikih problema sa sastavom tima, da nisu u formi, ako i činjenici da su bodovi gostima i te kako potrebni u borbi za plasman u plej of, ja ću iskoristiti taj podatak i odigraću na pobedu gostiju.

 

Link za pomoć:

 

 

http://www.thestar.com/sports/soccer/mls/article/1255224--chicago-fire-at-toronto-fc-wednesday-mls-match-preview

 

Pozdrav i srećno.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

01:00, Toronto FC - Chicago Fire, Tip Gost daje vise od 1.5 gola @ 2.20, Expekt, 8/10

 

Mec iz Americke MLS lige u kome domaci Toronto Docewkuje gosta iz Chikaga.

Toronto je zadnji na Istoku sa ucinkom 5.6.16, i gol razlikom 30-48 a na svom terenu imasju ucinak 3.3.7. i gol razlikom 13-21 .

U zadnjih 7 meceva racunajuci i Concakaf cup imaju 5 poraza i dva remija a u pet meceve su primili po dva ili vise golova.

U danasnjem mecu bice dosta oslabljeni jer im nece igrati dva prva golmana jer je jedan povredjen a dugi je igrao za reprezentaciju a uz to jos nekoliko igraca nece igrati sto zbog povreda sto zbog nastupa u reprezentacijama.

Chikago Fire je cetrvti na Istoku i bori se za direktan prolaz u play off, ima ucinak 13.5.8. i gol razliku 35-31 iz 26 meceva a u gostima ima 4.3.6. i gol razliku 15-19

Od drugog do sedmoh mesta u Istocnoj konferenciji je jako mala razlika u bodovima a Chikago ima mec manje tako da bi danasnjom pobedom znatno poravio svoj polozaj 7 kola pre kraja, mada u MLS ligi se ne igra klasicno kao u Evropi i neki timovi imaju manje a neki vise meceva uglavnom na kraju svaki tim odigra 34 meceva i jasno je da predstoji velika borba za direktan prolaz jer prve 3 ekipe idu direktno a 4 ekipe iz obe konferencije na osnovu bodova i po tome su na Istocnoj konferenciji trenutno u predonsti nad Zapadom jer peta ekipa sa zapada ima samo 37 bodova medutim te 4 ekipe moraju da igraju mec vise dabi usli u play off

Chikago u zadnjih 5 meceva ima 4 pobede i samo 1 p[oraz sa 2-4 a u svom mecevima je postigao bar 2 gola i u zadnja 3 meca Chikago je u svakom pobedio a u svakom je postigao po dva gola dakle po svemu i danas bi trebali da postignu 2 gola

u medjusobnim susretima na sedam meceva u Torotnu ucinak je 3.3.1. a Chikago je u 5 meceva postigao po dva gola

razmisljajuci dali da igram over 2.5 golova ukupno ili samo golove gosta opredelio sam se zbog kvote da igram samo golove gosta jer napadaci su im u formi i stalno postizu bar po dva gola dok Toronto prima dosta golova

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...