rockytomas 15 Posted September 19, 2012 04:00, CD Aguila (+1.5) -Santos Laguna , tip: H2 @ 2.79 ,Pinnacle, 8/10 Mec iz Concacaf zone lige sampiona koje je jedno od mojih omiljenih takmicenja, nedavno kad su se igrala prva dva kola u nekim grupama imao sam puno uspeha sa ovim takmicenjem kao i prosle godine jer u ovoj pocetnoj fazi ima susreta gde je velika razlika u kvalitetu. U ovom takmicenju prosle sezone su dominirali timovi iz Meksika i Amerike a posebno Meksikanci a Sanstos Laguna je bio finalista gde su izgubili od Meksickog Montereya u dve utakmice, u prvoj su izgubili sa 2-0 a na svom terenu su pobedili sa 2-1 sto nije bilo dovoljno da osvoje titulu. Dakle jasno je da Santos Laguna i ove sezone ima velike ambicije da se u ovom takmicenju plasira sto dalje pa cak i da osvoji takmicenje a ove sezone je promenjem sistem takmicenja jer u prvoj grupnoj fazi ima samo po tri ekipe i samo prvoplasirana ide dalje. u prvom kolu grupe 1 Toronto iz Kanade koji se takmici u Americkoj MLS ligi je pobedio danasnjeg domacina CD Aguila iz Salvadora sa 5-1 a Santos Laguna je prosle sezone u ovom takmicenju pobedio Toronto na svom terenu sa 6-2 a ove sezone u mecu drugog kola na terenu Toronta sa 3-1. U prvom mecu ova dva tima kad sam prognozirao ubedljivu pobedu Santos Lagune bilo je 5-0 a Santos Laguna je u prvom poluvremenu dao 4 gola a posle toga u drugom poluvremenu su znatno smanjili gas iako su imali dosta sansi i da im je trebala ubedljivija pobeda sigurno bi je i ostvarili, medjutim trener je napravio i izmene verovatno u zelji da odmori igrace za prvenstvo. Gledao sam taj mec i mogu reci da su ekipe iz Salvadora veoma lose jer i druga ekipa iz ove zemlje Fas je izgubila oba meca ubedljivo a jedino je Isidro Matapan pobedio 1 mec jos slabiji tim iz Portorika Dakle posle dva odigrana meca Santos Laguna ima 6, Toronto 3 a Aguila 0 i pobedom bi Santos vec prakticno obezbedio prolaz dalje sto verujem da nece propustiti jer je razlika u kvalitetu velika i ocigledna verujem da ce ovog puta biti bar sa dva gola razlike iako je moguce da bude i sa vise razilke Quote Share this post Link to post Share on other sites
statisticar 7 Posted September 19, 2012 FC Barcelona - Spartak Moscow Messi Not To Score @ 3.20 Unibet Meni je ovo value, ne može svaku utakmicu davati golove a i čitava mi utakmica miriše na under, rusi se zatvore u 16 i dobiju 1 ili eventualno 2 komada i to je to... Quote Share this post Link to post Share on other sites
silly_bet 3 Posted September 19, 2012 Setubal - Leixoes Over 2 1.79 Pinnacle Quote Share this post Link to post Share on other sites
statisticar 7 Posted September 19, 2012 Braga-CFR Cluj 1 @ 1.65 @ LutrijaBIH 8/10 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted September 19, 2012 Bayern - Valencia over 2.5 @1.62 (unibet) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted September 19, 2012 Celtic - Benfica 1X @1.67 (bet365) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted September 19, 2012 (edited) Chelsea - Juventus x2 @1.50 (bet365) 7/10 Edited September 19, 2012 by Sasa Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted September 19, 2012 02: 00 Islanders - Los Angeles -2- 1.70 Atlantik Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted September 19, 2012 Kolumbija 03:00 Chico - Itagui Ditaires -1 @ 1.70 Atlantik Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sasa 3 Posted September 19, 2012 Celtic - Benfica 2-3 gola @1.90 (expekt) 6/10 Quote Share this post Link to post Share on other sites
silly_bet 3 Posted September 19, 2012 Jaguares De Chiapas - San Luis Over 2.5 2.09 Pinnacle Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted September 19, 2012 02:00, Puerto Rico - Los Angeles, tip 2 @ 1.65 Will Hill ,8/10 Vec sam u gornjoj analizi objasnio kakva su pravila i odnosi snaga a u ovom mecu se sastaju Puerto Rico koji igra u Americkoj drugoj ligi a po kvalitetu su negde u rangu sa ekipama iz Salvadora ili Hondurasa i Los Angeles koji je u vrhu Americke MLS lige U grupi 5 se osim ova dva tima nalazi i Isidro Matapan iz Salvadora koji je pobedio tim Puerto rica sa 3-1 a u drugom mecu L.A. ih je pobedio sa 5-2 iako je igrao prilicno lezerno u odbrani u napadu su postizali golve maltene kad su hteli u prvom mecu ove dve ekipe igrane u Los Angelesu pobedili su Amerikanci sa 4-0 iako su igrali uglavnom sa rezervistima i videla se velika razlika u kvalitetu ove dve ekipe jer L.A. igra u prilcno kvalitetnoj i jakoj ligi dok je konkurencija gde igraPuerto Rico mnogo slabija Puerto Rico u tom drugoj ligi posle sedam meceva bez pobede je konacno u proslom mecu pobedio sa 2-0 Minesotu koja je prilicno slaba jer se bori za opstanak L.A. igra u odlicnoj formi u 10 meceva ima 8 pobeda i po jedan remi i poraz a nalaze se u seriji od 5 pobeda kao i u prvom mecu i danas ce odmarati Beckam i Kean i Golmasn Saunders ali ce igrati Donovaqn najbolji strelac koji se vraca posle povrede i pojacanja Svedski reprezentativac Wilhelmson dakle prvi mec je pokazao veliku razliku u kvaliteti i verujem da L.A. moze pobediti bar sa jedan razlike kad je kuci pobedio sa 4 a tada je m,ogao i sa vise razlike da pobedi Quote Share this post Link to post Share on other sites