rockytomas Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 (edited) 21:05, Partizan - Neftci Baku tip under 2,5 Goals @ 1.91, William Hill , 5/10 Startna postava Partizana za Nefči: Stojković – Miljković, Ivanov, Ostojić, Lazevski – S. Marković, Kamara – Tomić, S. Ilić, L. Marković – Mitrović dakle kao sto sam i pretpostavljao defanzivnija varijanta jer oba spoljna nemaju sta da traze u napadu Edited September 21, 2012 by rockytomas Quote
silly_bet Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 Partizan - Neftci Baku Over 2.5 2.01 Pinnacle Quote
Petar91 Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 Peruanska 1. liga 03:00, S.Cristal-Un.Lima, tip 1 @ 1.90 Quote
rockytomas Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 (edited) 02:00, Houston - FAS, Tip 1/1@ 1.50, Expekt, 8/10 ili Houston -2,5 @2.10 Bet 365 Mec iz Concacaf lige sampiona u kome se u Americi sastaju domaci Houston i gost iz Salvadora Fas Kao sto sam vec pisao u ranijim analizama za ovo takmicenje timovi iz Salvadora sluze samo za popravljanje gol razlike pa je tako i nocas Aquila izgubila na svom terenu od Santos Lagune sa 4-0. Houston je u prva dva meca u grupi 3 u prvom mecu u gostima pobedio Fas sa 3-1 gde je rano poveo sa 2-0 golovima u 12 i 19-tom minutu a u 60-tom povecao i nakon toga su malo spustili gas i primili gol ali je razlika u kvalitetu ocita U drugom mecu je igrao sa Olimpiom iz Hondurasa 1-1 u gostima gde su rano primili gol i tek u nastavku su izjednacili Fas je osim poraza od Houstona izgubio i od Olimpie u gostima sa 3-0 i isto je rano primio 2 gola u 11-tom i 16 minutu. Dakle na polovini takmicenja Houston i Olimpia imaju po 4 boda a Fas ima 0 bodova Houston u Americkoj MLS ligi ove godine na svom terenu od 14 meceva nema poraza, 9 pobeda i 5 remija je ucinak za respekt, nalaze se na cetvrtom mestu i imaju realne sanse za play off Fas u prvenstvu Salvadora ima ucinak 3.3.3 a u gostima su izuzetno losi 0.1.3. i nalazi se na petom mestu sa 12 bodova a Aquila koju sam spominjao ima dva boda vise. Dakle ocita razlika u kvalitetu i sve osim ubedljive pobede domacina bi bila senzacija jer Houston nije jos obezbedio plasman dalje a iako su sigurmno bolji i od Olimpie zbog neresenog rezultata u tom mecu imaju razloga da jure i ubedljivu pobedu jer mozda i gol razlika bude odlucivala na kraju takmicenja ali posto Expekt nema u ponudi hendikep uzimam prelaz 1/1 jer kao sto se videlo Fas brzo prima golove i u oba meca su gubili sa po 2-0 na poluvremenu tako da ocekujem to i danas Edited September 21, 2012 by rockytomas Quote
PERKAN Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 Ni navijaci Partizan se nece veceras nagledati puno golova: Under 2,5 @1.78 Partizan Beograd - PFC Neftchi pun pogodak 0-0 Quote
PERKAN Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 Cvrsti o odbranama obe ekipe: RC Genk - FC Videoton Under 2,5 ,@1,78 Ovo mi je najzalije; 3-0 treci gol domacin dao u nadoknadi vremena. Bas steta!! Quote
Recommended Posts