Petar91 2 Posted September 21, 2012 19:00, Viborg-Skive, tip 1 @ 1.60, HL Danska 2. liga Quote Share this post Link to post Share on other sites
Almiric 5 Posted September 21, 2012 Malaga - Zenit X2 @1.57 (bet365) Meni je ovo sigurica dana pa vi kako god hocete... Zenit doveo nekoliko dobrih pojacanja a s druge strane Malaga prodala nekoliko bitnih igraca a i kad se sjetim ovih ruskih ili ukrajinskih klubova vazda su bili zajebani u evropskim takmicenjima Rubin, Sahtar, Dinamo Kijev itd itd uvijek su znali iznenadit pogotovo u gostima, sve je to ista skola nogometa Milan - Anderlecht 1 @1.53 (bet365) Meni je ovo druga sigurica dana pa vi opet kako god hocete Moze se Milan zajebavati i gubiti utakmice u prvenstvu al liga prvaka je nesto skroz deseto... a pretpostavljam da je ovolika kvota na Milan samo zato jer je lose kreno u prvenstvu Dinamo - Porto 1X @1.80 (bet365) Ovo vec nije treca sigurica dana al bi moglo proci... Porto je prodo najboljeg napadaca Hulka ruskom Zenitu (citaj prvi par) a i slabi su mi nesto zadnjih godina u Evropi, nije to vise onaj Porto koji je znao pobijedit i najbolje timove a s druge strane valjda je doslo vrijeme je da i Dinamo nekome otkine bod u ligi prvaka, valjda su nesto naucili i stekli to neko iskustvo kad su igrali prosle godine... po meni ovdje bi Dinamo uz malo srece i borbeniju igru mogo iscupati bar bod Olimpiakos - Schalke 1X @1.50 (expekt) skoro pa sigurica mada me malo strah Olimpijakosa... nekad su grci bili vrlo neugodni domacini a sad ih je stigla ova finansijska kriza pa su malo pali u svim sportovima.... ipak na krilima navijaca ne bi trebali izgubit od nijemaca koji su tu negdje sa njima po kvaliteti, mozda je Schalke malo jaci al domaci teren je domaci teren (ovo zadnje je za Dinu ) Vi kako hocete, ali meni je sigurica dana ne poslusati korisnika nadrealistu! :) Quote Share this post Link to post Share on other sites
silly_bet 3 Posted September 21, 2012 Haladas - MTK Budapest Over 2.5 1.85 Pinnacle Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted September 21, 2012 domacin u seriji Undera a ni gosti ne zaostaju mnogo: Istres - Nîmes Under 2,5 @1.53 Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted September 21, 2012 (edited) NK Zagreb - NK Split tip1X @1.55 SuperSport Edited September 21, 2012 by mostovoj Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted September 21, 2012 20:45, Blackburn - Middlesbrough, tip 1 @ 1.80, Expekt Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted September 21, 2012 (edited) Vi kako hocete, ali meni je sigurica dana ne poslusati korisnika nadrealistu! :) to je bio jedan od rijetkih dana kad me nije islo a sad priznaj da si i ti bar pola ovih parova odigro jer si mislio da ce proci Edited September 21, 2012 by Nadrealista Quote Share this post Link to post Share on other sites
Petar91 2 Posted September 21, 2012 20:00, Roda-Utrecht, tip 1x @ 1.40, HL Quote Share this post Link to post Share on other sites
silly_bet 3 Posted September 21, 2012 Haladas - MTK Budapest Over 2.5 1.85 Pinnacle Da pojačamo Montpellier - Saint Etienne 2-3 gola 1.95 Bet365 Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted September 21, 2012 00:30 Avai- Guaratingueta tip over 2,5 golova @ 1.658, Pinnacle 5/10 Obe ekipe jako efikasne ali i primaju golove, Avao zadnjih 6 na svom terenu sve over, pogodna za pracenje live ako ne daju brzo gol Quote Share this post Link to post Share on other sites