Jump to content
Sign in to follow this  
Petar91

22.09.2012

Recommended Posts

18:15, Terek Grozni-Lokom.Moskva, tip 1x @ 1.35, expekt, 8/10

 

Ruska prva liga, utakmica devetog kola. Iznenadujuce, Terek drzi prvo mjesto ispred standardnih ruskih jakih ekipa kao sto su CSKA, Anzhi, Zenit, Spartak... Uglavnom, otvorili su odlicno sezonu - omjer 6-1-1 od cega u zadnjih pet utakmica imaju svih pet pobjeda su cinjenice koje govore same za sebe. Bilicev Lokomotiv ce imati vrlo tesko gostovanje i ne vjerujem da mogu do boda ovdje. Zasad su solidni peti, sa omjerom 5-1-2 ..u gostima imaju 2-0-1. Ono sto sam zaboravio reci je i stopostotni ucinak Tereka kod kuce - 3 utakmice, 3 pobjede, gol razlika 5:1. U svakoj od zadnjih pet utakmica Terek je zabio tocno dva gola - lijep je to prosjek.. kada vidimo koga je pobjedivao u zadnja tri kola onda shvatimo da je rijec o ekipi u strasnom naletu - domaca pobjeda nas Spartakom iz Moskve 2-1..onda dvije vrijedne gostujuce pobjede nad Rubiom 1-2 i jakim Zenitom u St. Petersburgu 0-2. Sa druge strane Lokomotiv u zadnjih pet nasupa ima omjer 3-1-1. Uletio je tu remi sa slabom Alaniom 2-2..pa poraz od Dynama u gradskom derbiju 2-3. Dobro se drze, ali ne vjerujem da mogu protiv Tereka na gostovanju puno napraviti. U h2h susretima je Lokomotiv dosta bolji - zadnje dvije sezone - u cetiri njihove medusobne utakmice Lokomotiv biljezi tri pobjede , a jedna je ostala nerjeseno. Medutim, proslost je proslost, a ovdje trenutno stanje mi govori da je domacin u prednosti. Neka Igor Lebedenko proigra, zabije gol ili dva i eto nova tri boda za Terek koji ce sigurno imati jaku podrsku navijaca na svom terenu. Zaredao je odlicne utakmice i skupio dosta bodova, prvi su na ljestvici i euforija na tribinama sigurno nece izostati. Sretno tko prati !

Share this post


Link to post
Share on other sites

evo jos ovaj i kompletiran je listic...

 

11:30, Volga - CSKA , tip 2 @ 1.55, HL

 

 

znaci ova tri para... 1.35x1.20x1.55 = 2.51

Share this post


Link to post
Share on other sites

danas nogometa ko u prici... morat cu i ovo ispratit..

 

 

17:00, Bastia - PSG, tip 2 @ 1.70, HL, 8/10

 

Francuska prva liga, utakmica sestog kola izmedu srednje francuske ekipice Bastie i jednog od glavnih favorita za naslov, prepunog pojacanjima (Zlatan Ibrahimović, Thiago Silva, Ezequiel Lavezzi) - PSG.a predvodenim iskusnim Ancelottijem. E sad, trenutno je vodeci Marseille sa svih 5 pobjeda i maximalnih 15 bodova..PSG je nakon loseg starta i niza remija (u prva tri kola..a i u prijateljskim utakmicama prije samog prvenstva) dosao u poziciju da vec na startu sezone mora hvatati prikljucak. Zasad imaju 6 bodova manje od vodece ekipe, nalaze se na 4.om mjestu i motiva za novu pobjedu i te kako ima. Bastia je super krenula u prvenstvo, ostvarila dvije pobjede..ali zatim je pala - usljedila su tri teska poraza -na svakoj od tih utakmica primili su tri gola (Rennes 3:2, St. Etienne 3:0 i Evian 3:0). Nisu to neki jaki klubovi i PSG bi po svemu sudeci morao utrpati barem toliko posrnuloj Bastiji. Parizani su kao sto sam rekao lose otvorili novu sezonu..tri remija..samo dva postugnuta gola ...a onda se bude. Krenulo je protiv Lilla 1:2 pobjedom u gostima, onda kod kuce protiv Toulusa 2:0...a tek u ligi prvaka protiv kijevskog Dinama 4:1 pobjeda. Zvijezde su proigrale i mozemo slobodno reci da se ovdje radi o utakmici izmedu jedne ekipe koja je u usponu i biljezi dobre rezultate u zadnje vrijeme i jedne ekipe koja je u evidentnom padu forme. Priljucim li ovoj analizi i h2h tradiciju koja je debelo na strani PSG.a onda stvari izgledaju jos bolje i potpunije. Naime u zadnja 4 susreta (sto u okviru prve lige, sto u kupu) parizani su slavili sva 4 puta - istina svaki put sa golom razlike (0:1, 1:2, 1:0, 2:1) ali pobjeda je pobjeda. Uzevsi u obzir sve navedeno i trenutnu situaciju ovdje idem na dvojku.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Čini mi se da bi na Korzici moglo biti i golova. Utakmice Bastie su dosta efikasne u ovoj sezoni. Verovatno će se danas malo zatvoriti jer je PSG suviše dobar u napadu da bi se igralo otvoreno, ali računam na bar jedan gol domaćina i ako pretpostavimo pobedu PSG, to je onda over 2.5 1.93 Pinnacle.

Share this post


Link to post
Share on other sites

http://www.zurnal.rs/2012/09/21/meraklije-i-marinci-zajedno-navijaju/index.html?lang=lat

nisam imao vremena za analizu Lige Srbije kao prosli put, iskrslo mi nesto ali po ovoj najavi reklo bi se

16:30, Subotica - Radnicki Nis 1 jer Spartaku su potrebniji bodovi

Borca - Novi Pazar 0-2 golova

Jagodina - Javor 1 pad kvote na 1 i price o pobedi domacih

OFK Beograd - Vojvodina 0-2 gola sumnjiv H2H ali ne verujem da ce biti puno golova

ova dva meca znatno teza ali bi na oba probao 3+

Smederevo - Radnicki 1923

Donji Srem - Rad Beograd

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...