Tuto Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 (edited) Prijedlog današnjih popodnevnih MLB susreta (Pinnacle). 18:35 - Pittsburgh Pirates - Atlanta Braves - 1st Halfs (5 innings) Pittsburgh Pirates +0.5 - 1.543 19:05 - Washington Nationals - Philadelphia Phillies - Philadelphia Phillies +1.5 - 1.500 20:20 - Chicago Cubs - Houston Astros - Houston Astros +1.5 - 1.552 21:35 - Oakland Athletics - Texas Rangers - Oakland Athletics +1.5 - 1.588 22:10 - Miami Marlins - New York Mets - Miami Marlins +1.5 - 1.581 Usporedite svoj prijedlog sa mojim i izaberite dobitne parove. Uspješan odabir! Edited October 4, 2012 by Tuto Quote
Crni Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Baseball, MLB 21:35 CET (03/10/2012) Oakland Athletics-Texas Rangers Pick: Texas Rangers Offered at: 2.03 (Pinnacle Sports) Stake: 6/10 Večeras je dan odluke u MLB-u ali svakako najzanimljiviji meč je večeras u O.co Coliseumu u Oaklandu gde se sastaju domaći Athleticsi i gostujući Texansi... Pobednik ovog meča ide direktno u pley off dok poraženi tim ide u Wild Card ali tu igraju samo jedan meč najverovatnije sa Oriolesima svakako to je lutrija gde pobednik tog meča kaop Wild Card tim ide u pley off ali kao aucajder!!!! Prosto je neverovatno da je u opšte došlo do ove situacije Texas je imao do pre desetak dana 4-5 mečeva prednosti ali je dozvolio lošom formom u zadnje vreme da dozvoli rivalu da ga dostigne. U tih desetak mečeva upravo su sa Oak. igrali čak 6 mečeva gde je Oak. dobio 4 dok Tex. samo 2. Ovo je treći meč u seriji u prethodna dva je dobio Oak. 4-3 i sinoć 3-1. Ported svega ja bi večeras dao prednost Rangersima koji su daleko kvalitetniji tim i mnogo iskusniji. Rangersima je prošle sezone izmakla titula u SVETSKOJ SERIJI svi su im u finalu davali prednost nad Cardinalsima(sem mene ) i ove godine su bili glavni favoriti a debakl da neodu u pley off što bi lako moglo da se desi ako izgube večeras bi bio ravan katastrofi i verovatno raspad ovog svakakop izuzetno jakog tima. Večeras na moundu za OAK: Griffin (7-1, 2.71) dok za TEX: Dempster (12-8, 3.18) oba pičera u prilično lošim formama na zadnja tri starta. Mladi Griffin sjajno baca ove sezone ali bi večeras mogao da se raspadne upravo zbog neiskustva i strašnog pritiska dok sa druge strane Dempster je veoma iskusan sjajan ove sezone na gostovanjima i mogao bi večeras imati dobru rolu. Ono što bi po meni trebalo da donese prevagu je svakako ogromna prednost u lineupu na strani gostiju iako su Oak. udarači u dosta dobroj formi ali kući ipak daleko manje efikasni dok iako je stadion Oakl. negostoljubiv za hitere zbog svojih dimenzija ja ipak očekujem od njih da pokažu pravu snagu u meču koji je najbitniji za ekipu. Kad se pogleda lineup gostiju sve sam as do asa nezna se gde preti veća opasnost. Uzimam pobedu gostiju i mnogo mnogo jače nego što je moj ulog... Quote
Tuto Posted October 3, 2012 Author Posted October 3, 2012 (edited) Prijedlog današnjih večernjih MLB susreta (Pinnacle). 00:40 - Seattle Mariners - Los Angeles Angels - Seattle Mariners +1.5 - 2.050 01:05 - Cleveland Indians - Chicago White Sox - Chicago White Sox +1.5 - 1.546 01:05 - New York Yankees - Boston Red Sox - 1st Halfs (5 innings) New York Yankees -0.5 - 1.524 01:07 - Toronto Blue Jays - Minnesota Twins - Toronto Blue Jays - 1.685 01:10 - Arizona Diamondbacks - Colorado Rockies - Arizona Diamondbacks - 1.526 01:10 - Tampa Bay Rays - Baltimore Orioles - Tampa Bay Rays +1.5 - 1.599 01:15 - Los Angeles Dodgers - San Francisco Giants - Los Angeles Dodgers - 1.568 Usporedite svoj prijedlog sa mojim i izaberite dobitne parove. Uspješan odabir! Edited October 4, 2012 by Tuto Quote
Tuto Posted October 3, 2012 Author Posted October 3, 2012 (edited) Prijedlog današnjih večernjih MLB susreta (Pinnacle). 02:10 - Kansas City Royals - Detroit Tigers - Kansas City Royals - 1.758 02:10 - Milwaukee Brewers - San Diego Padres - Milwaukee Brewers - 1.769 02:15 - St. Louis Cardinals - Cincinnati Reds - 1st Halfs (5 innings) Cincinnati Reds +0.5 - 1.532 Usporedite svoj prijedlog sa mojim i izaberite dobitne parove. Uspješan odabir! Edited October 4, 2012 by Tuto Quote
Recommended Posts