Tuto 157 Posted October 4, 2012 Pozdrav kolege! Ovaj prostor kao da je posut antraksom. Osim nas nekolicine nitko drugi da bi svratio i ostavio koji post. Uspješan dan! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Locator 0 Posted October 4, 2012 Pozdrav, dobar odabir danas Quote Share this post Link to post Share on other sites
hsammer 2 Posted October 4, 2012 Pozdrav kolege! Ovaj prostor kao da je posut antraksom. Osim nas nekolicine nitko drugi da bi svratio i ostavio koji post. Uspješan dan! Sto jest, jest. NIje me doduse bilo 2-3 mjeseca, a vidim i da se dosta toga promijenilo po pitanju skupljanja postova. Bet Club Cafe je ocito za mnoge izgubio svrhu..... Steta! Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted October 4, 2012 Pozdrav svima i pun pogodak Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted October 4, 2012 Sto jest, jest. NIje me doduse bilo 2-3 mjeseca, a vidim i da se dosta toga promijenilo po pitanju skupljanja postova. Bet Club Cafe je ocito za mnoge izgubio svrhu..... Steta! pa vala ako ce samo dolaziti i pozdravljati onda bolje da i ne dolaze... nekazem da se mora neka pametna prica pricat al moze se bar nesto prokomentarisat Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted October 4, 2012 .. nekazem da se mora neka pametna prica pricat al moze se bar nesto prokomentarisatTu si u pravu. Ako ne zaboravim, sutra ću otvriti Cafe sa temom za komentare. Ako zaboravim, podsjeti me. Quote Share this post Link to post Share on other sites
FamilyGuy 0 Posted October 4, 2012 Eto i mene da ostavim koji pisani trag Quote Share this post Link to post Share on other sites