Jump to content
Sign in to follow this  
Crni

05.10.2012.

Recommended Posts

Wild Card Game

Turner Field, (Atlanta, Georgia)

 

Baseball, MLB

23:05 CET (05/10/2012)

Atlanta Braves-St. Louis Cardinals

Pick: St. Louis Cardinals

Offered at: 2.55 (Pinnacle Sports)

Stake: 4/10

 

 

Večerašnjim duelom između domaćih Bravesa(94-68) i gostujućih Cardinalsa(88-74) dobićemo tim koji će iz Nacional League ići u pley off kao Wild Card tim.

Do ove sezone se ovaki mečevi nisu igrali već je najbolji tim mimo pobednika divizija izborio pravo na pley off ali od ove sezone je uvedena novina da dva najbolja tima u Wild Card borbi u jednom meču odlučiti koji će tim biti protivnik najboljem timu u regularnom delu Wash.

Pravo na domaći teren imaju Bravesi koji su imali bolji skor u regularnom delu.

Domaćin je postavljen za ogromnog favorita što se ja nebi baš složio ali videćemo mislim da su Šampioni Cardinalsi žestoko potcenjeni i mislim da imaju svoje šanse u ovom meču ja jednostavno moram da uzmem ovih neverovatnih 2.55 na njih!!!

Večeras na moundu za ATL: K. Medlen (10-1 | 1.57) dok za STL: K. Lohse (16-3 | 2.86) večeras su poverenje dobili najbolji pičeri ove sezone u oba tima.

Medlen pičer koji je sezonu počeo kao riliver zahvaljujući sjajnim partijama ali i više zbog povreda startera Bravesa dobio je šansu kao starter iskoristijo je na fantastičan način otkako je kao starter od 31 jula ima (9-0 | 0.97) savršeno!

Ali i takav pičer može da padne posebno mislim da mu neće biti lako jel nema apsolutno nikakvog iskustva u ovakvim mečevima nema ni jedan pley off meč. Iako ima 27god. ovo mu je tek 4 sezona u MLB-u ima 120 odigranih mečeva ali samo 30 kao starter. U karijeri sa Cardinalsima iako nema ni jedan start ima odbacanih 9.2 inn. gde nije bio baš sjajan 8 H i 4 R.

Svakako ove sezone dominantan pičer ali mora i da se dokaže u ovakim mečevima ako i večeras uspe da zaustavi Lineup Cardinalsa koji je drugi po efikasnosti u N.L. ako uspe da ih zaustavi na malom broju poena i da ostane na brdašcu dugo SVAKA ČAST KAPU SKIDAM!!!

Sa druge strane Loush koji ove sezone baca ubedljivo najbolju sezonu u 12god. karijeri veoma iskusan pičer.

Ove sezone baca sjajno na gostovanjima ima (8-2 | 3.41) dok u karijeri sa Bravesima ima pozitivan skor (3-1 | 4.97) U pley offu u karijeri ima lošu statistiku bez wina.

Po meni je piching mechup 50/50 prednost Bravesa je možda samo u bulpenu ali i taj bulpen iako kvalitetan nije ni bizu dobar kao prošle ali netreba zanemariti ni to da u ovakim mečevima ako pičeru nekrene dobro da će ući i starter jel je ovo meč biti ili nebiti.

Što se napada tiče tu bi ipak dao svakako prednost Cardinalsima!!!

Atl. iako ima veoma kvalitetan lineup D. Uggla,F. Freeman ,C. Jones,J. Heyward,B. McCann od njih se i više očekivalo posebno od Uggle koji je na samo .2.20AVG dok je i C.Jones ispod svog nivoa tu je dobrim delom i povrede su ga sputale tako je i večeras pod znakom pitanja ako nebude igrao ipak će to biti priličan hendikep za domaćina iako imaju veliki broj dobrih udarača. Ali ove sezone samo 2 udarača Heyward(27) i Freeman(23) su udarili više od 20HR svakako se to očekivalo i od ostale troice power udarača. Da su ipak ispod nivoa ove sezone govori i to da su po AVG-u tek 10 tim u N.L. po R 7 a HR 9 tim N.L.

Sa druge strane napad Cardinalsa ije ni osetio odlazak sjajnog Puyolsa oni su 2 tim u N.L. po AVG-u 2 po R i 7 po HR.

Imaju puno power udarača čak četvorica su sa preko 20HR C. Beltran(32), M. Holliday(28), A. Craig(22) i Y. Molina(22) tu je i D. Freese(20) tu je i legendarni L. Berkman koji se nije u potpunosti oporavio od povrede sumnjam da će startovati ali je spreman kao pinch hitter takav sjajan power udarač može u svakom momentu da udari big hit. Nadam se da tako dobar lineup može dohvatiti i pičera u takvoj formi posebno je što Cardinalsima prija Atl. gde su na poslednja 4 meča postigli čak 24 R!!!

Uzimam pobedu Cardinalsa za niži ulog!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Suviše je mala kvota na Atlantu i u ovakvom meču je to uvek rizično uzeti, ali svakako ne bih Cardinalse večeras. Mislim da ovde nema nikakvih problema za Medlena, ne verujem da oseća pritisak veći nego inače u prethodnim mečevima. On je u top formi i zna da iskoristi svoje vreme. Uz to, Atlanta ima opasnu zamenu ukoliko nešto krene kako ne treba (Craig Kimbrel). Lohse je imao loš mesec iza sebe, dakle on je u padu, pa kad se uzme i loših 5 inninga protiv Atlante, onda mogu samo da razmišljam da li da se upustim u avanturu sa handicapom na domaćina.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Prijedlog današnjih MLB susreta (Pinnacle).

 

23:07 - Atlanta Braves - St. Louis Cardinals - Atlanta Braves Over 3.5 - 1.775 :nije:

02:37 - Texas Rangers - Baltimore Orioles - Baltimore Orioles +2.5 - 1.546 :uredu:

 

Usporedite svoj prijedlog sa mojim i izaberite dobitne parove.

 

Uspješan odabir! :14clover::crossfingers:

Edited by Tuto

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kakva idiotska utakmica u Atlanti. Loš baseball, neverovatne greške domaćih igrača i sramotno sudjenje. Ovako nešto nisam nikad ranije video u bilo kom američkom sportu. Sve što su Cardinals uradili večeras bio je jedan solo HR, sve ostalo je delo Atlante i sudija. Čak je bio i prekid utakmice jer su domaći navijači zatrpali teren limenkama od piva. Cardinals su mi bili simpatični tokom cele sezone, nešto sam i zaradio na njima, a baš zbog toga večeras nisam hteo da se kladim protiv njih, ali večeras nisu pokazali ništa, na ludu sreću su dobili 6-3, a mislim da će ovaj infield fly biti dugo vremena predmet rasprave. Ali, i pre toga, mislim u 4. inningu, nije mi jasno zašto im je poništen jedan run, poništena jedna baza i izbačen jedan better. Mnogo puta grafika pokazivala da je pitcher Cardinalsa bacio ball, ali bi sudija presudio strike. Greške se dogadjaju, pogotovo kad je to negde na ivici, ali ovoliko i sve na štetu jednog istog tima nikad ranije nisam video. Grozno.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...