emir1983 21 Posted October 5, 2012 18:00 Lovćen Cetinje-Nexe Našice, tip: 2 @ 2.00, SuperSport, 8/10 U crnogorskom Cetinju se večeras sastaju jedini predstavnik Crne Gore, ekipa Lovćena sa hrvatskim predstavnikom Nexe iz Našica u 4. kolu regionalne SEHA lige. Moj tip je da će slaviti hrvatski tim koji je nakon 3. kola upisao i tri pobjede nad ekipama Borca iz Banja Luke 20-19, Sloge iz Doboja 32-26 i Metalurga iz Skoplja sa 30-29. Posebnu težinu ima pobjeda nad Metalurgom koji ima odlične igrače i nastupa u Ligi prvaka ove sezone. NEXE je inače godinama drugi najbolji klub Hrvatske iza Zagreba dok je nekoliko klasa niže Lovćen koji nema nekih zapaženih rezultata. Lovćen je u prva tri kola pobjedio slovački Tatran Presov sa 30-29, remizirao sa Borcem iz Banja Luke sa 28-28 i poražen je od Sloge iz Doboja sa 27-31. Uzeo sam izjave igrača NEXE-a: Vedran Mataija: „Želio bih prije svega još jednom čestitati svim suigračima na odličnoj igri i pobjedi u Skopju. Imamo tek jedan dan odmora pa ponovno tešku utakmicu, ovoga puta u Crnoj Gori. U utakmici protiv Lovćena mi ćemo biti lagani favoriti i moramo dati maksimum kako bismo ostvarili povoljan rezultat. Nikome nije lako igrati na Cetinju, Lovćen je posebno neugodan na domaćem terenu. Borit ćemo se i pokušati sve kako bismo pobijedili.“ Krešimir Kozina: „Malo je ljudi u potpunosti vjerovalo u nas u prve tri utakmice SEHA lige. Poseban je podvig pobjeda u Skopju jer Metalurg, cijelu prošlu sezonu i početak ove, nije izgubio domaću utakmicu u SEHA ligi. Ostvarili smo odličan rezultat i bilo bi prekrasno kada bismo to potvrdili pobjedom protiv Lovćena.“ Ivan Slišković: „Važna nam je bila ova pobjeda protiv Metalurga, posebno pred još jednu iznimno tešku utakmicu koja nas očekuje kod Lovćena. Bilo bi predivno nastaviti pobjednički niz i četiri gostovanja zaključiti s isto toliko pobjeda.“ Quote Share this post Link to post Share on other sites