Tuto 157 Posted October 6, 2012 Pozdrav kolege! Tema za današnju raspravu: Šta biste mijenjali, dodali, oduzeli na Bet-Club Forumu? Uspješan dan! Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 6, 2012 Pozz Treba vratit brojač svih postova, ipak to pokazuje neku aktivnost na forumu. Skužio sam to po Banetu da ga je zasmetalo kad se ne igraju natjecanja ispada kao da te nema na forumu. Ovi u temama za natjecanje nek se posebno broje za nagrade. Po meni je ovo razlog zašto su sve ostale teme zamrle osim ovih za natjecanja. http://www.youtube.com/watch?v=g85wBkhFhjo Quote Share this post Link to post Share on other sites
Chume 0 Posted October 6, 2012 Slažem se sa Cantonom... I mislim da će sve manje starih igrača u budućnosti biti prisutno na Forumu... Quote Share this post Link to post Share on other sites
silly_bet 3 Posted October 6, 2012 Slažem se sa Cantonom... I mislim da će sve manje starih igrača u budućnosti biti prisutno na Forumu... Zar je brojanje postova jedini razlog da se bude na forumu? Dva predloga: - Da se ograniči broj uzastopnih postova na istoj temi na 2 ili 3. Pojedinici naredjaju po deset postova jedan ispod drugog u razmaku od 2-3 minuta izmedju svakog, samo radi broja postova. - Da se ograniči potpis (signature) na maksimalno 2-3 reda, da ne bismo morali okretati pola stranice da bismo stigli do sledećeg posta. Ovo podrazumeva i ograničenje na broj i veličinu grafičkih prikaza u potpisu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted October 6, 2012 Zar je brojanje postova jedini razlog da se bude na forumu? Dva predloga: - Da se ograniči broj uzastopnih postova na istoj temi na 2 ili 3. Pojedinici naredjaju po deset postova jedan ispod drugog u razmaku od 2-3 minuta izmedju svakog, samo radi broja postova. - Da se ograniči potpis (signature) na maksimalno 2-3 reda, da ne bismo morali okretati pola stranice da bismo stigli do sledećeg posta. Ovo podrazumeva i ograničenje na broj i veličinu grafičkih prikaza u potpisu. 1. Ograničen je broj postova. Pogledaj 'Novo u pravilima od 01.10'. 2. Userbar u potpisu imaju samo pobjednici natjecanja. Sve o userbaru piše pod naslovom 'Userbar za pobjenika natjecanja.' Quote Share this post Link to post Share on other sites