roberth 15 Posted October 6, 2012 8:00 Banik Karvina - Brno TIP X2 @ 1,64 Unibet 8/10 Za danes sem se odločil za zanimiv par in sicer iz rokometnega dela....Na Češkem ta teden poteka 5.krog prvenstva in v Karvini bosta igrali ekipi Banik in Brno! Banik Karvina kjer je pred leti igral vrsto let v Ligi prvakov in je tudi osbvojil pokal EHF je v letošnji sezoni začel skromno. V 4 tekmah je zabeležil 2 zmagi in 2 poraza oziroma so trenutno na 8.mestu. Dosegli so 108 zadetkov in prejeli pravtako 108...Na prvi tekmi v gosteh so premagali Acompex iz Fridek Misteka(10.) z 32:31, kasneje je doma izgubil z Plznom(7.) z 26:29, potem premagal v gosteh Prerov(11.) z 31:25 in poraz ponovno v gosteh pri Lovosicah(2.) z 19:23. Brno je trenutno vodilno moštvo 1.češke rokometne lige in so zabeležili 3 zmage in 1 remi...Imajo pa kar 31 golov razlike saj so najprej remizirali v Jičinu(4.) z 23:23, kasneje pa 3 gladke zmage z ekipami Banikovih kvalitet....Zmaga doma proti Acompex iz Fridek Misteka z 36:29, zmaga v gosteh v Plznu(7.) z 32:25 in na koncu še domača zmaga proti najslabšim v ligi Prerov(11.) z kar 17 goli razlike 36:19. V svojih vrstah vladajo 4 strelci ki so od 127 golov dosegli kar 93 zadetkov in to so Mičola Tomaš, Hastik Viktor, Hubaček Jan in Dostalik Michal... Moja napoved: Banik Karvina ni več tako dober klub kot pred leti medtem ko so pri Brnu nekako resno vzeli v letošnji ligi, so najboljši strelci in imajo tudi najboljšo obrambo (manj kot 25 golov na tekmo) zato sem mišljenja,da Brno odhaja domov z vsaj točko....TIP x2 Quote Share this post Link to post Share on other sites