Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pozdrav kolege! :57bye:

I dalje se prikupljaju prijedlozi i kritike kroz temu za današnju raspravu (nastavak od jučer):

Šta biste mijenjali, dodali, oduzeli na Bet-Club Forumu?

Uspješan dan! :50yes:

Posted

Veče :14clover:

Što se mene tiče sve :48thumbsup:

Al sam primetio da je malo forumaša :50yes:

Dobro si primjetio. Meni je npr. izišlo iz navike dolazit na forum. Tek navečer kad pogledam ponudu za klađenje sjetim se da nisam postavio tip na natjecanje, a kako stvari stoje za ista sve teže nalazim vremena. Meni je BC forum malo izgubio dušu.

I dobra večer

Posted

Razlog? :whaat:

Stalno pogoršanje odnosa na turskoj granici, prijetnja trećeg svjetskog rata :icon_biggrin:

Vidiš i sam kad otvaraš teme svaki dan. Nema komunikacije, a i ovih par postova bude u razmaku dvanaest sati do dan vremena.

Posted

... Nema komunikacije, a i ovih par postova bude u razmaku dvanaest sati do dan vremena.

Zar samo zbog toga šta je ukinuto brojanje postova u Cafeu nema komunikacije? Žalosno ako su postovi razlog!
Posted

Razlog? :whaat:

po meni je bilo mnogo bolje dok su se postovi skupljali u cafeu. secam se da je bilo i po 15 stranica dnevno, kojekakvih rasprava, a i predloga,dojava,,,

a mozda bi i moderatora trebalo smeniti :77tooth: :77tooth: :77tooth:

salim se naravno,, bice to sve bolje kad dodje zima i uvuku se ljudi u kuce..

Posted

Zar samo zbog toga šta je ukinuto brojanje postova u Cafeu nema komunikacije? Žalosno ako su postovi razlog!

Žalosno, al bilo je življe po starom. Ja sam među prvima podržao ukidanje postova u cafeu zbog šugavih dobrojutrodobardandobravečerlakunoćija , al koliko vidim to je dovelo do manjka komunikacije. Između petsto glupih postova, skupljači su bar znali i popričat. Razmak između postova bi najviše bio pola sata. Bilo je i odličnih prijedloga, i ovdje i u za to predviđenim sportskim temama. Sad se samo ostavi tip i papa.
Posted

..po meni je bilo mnogo bolje dok su se postovi skupljali u cafeu. secam se da je bilo i po 15 stranica dnevno, kojekakvih rasprava, a i predloga,dojava,,,

Potpisujem
Posted (edited)

A i dosta je ekipe bilo online, sad čim prođe ponoć nema nikoga na forumu. U kafić si mogao u bilo koja doba doć ubit vrijeme i uvijek bi netko bio dežuran da utopiš vrijeme u razgovoru. Imao si npr. baptistu koji bi se javljao s posla da utopi malo vremena, sad se samo ostavi tip i to je to. To je moje viđenje stvari, uzmite to kako hoćete.

Bacimo pogled na isti datum prošle godine:

08.10.2011.

Edited by c4nton4
Posted

Lepo je krenula noć Cardinalsi :icon_biggrin:

I ja mislim Gazda da se sa ovim sistemom nije ništa promenilo samo je manje ljudi na Forumu :icon_cool:

Nevidim kakva je razlika dali neko napisao Dobar dan ili 20:30 Lazio-Roma 1 :icon_cool:

Meni je manje više isto ja sam i pre pisao analize pišem i dalje dok ne prolupam :icon_eek: a ako nije prava analiza uslov onda je i po starom Ok !!!

Po meni je sjajna stvar ovo sa Analizama za portal možda staviti uslov 5 ili 10 analiza mesečno ili tako nešto :57bye: