Crni Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 NLDS Game3 Nationals Park(Washington, D.C.) Baseball, MLB 19:05 CET (10/10/2012) Washington Nationals - St.Louis Cardinals Pick: St.Louis Cardinals Offered at: 2.04 (Pinnacle Sports) Stake: 5/10 Večeras je na redu treći meč u seriji između domaćih Nationalsa(1-1) i gostujućih Cardinalsa(1-1)... Večerašnji meč može u mnogome da bude presudan u seriji pobednik će biti samo na korak od plasmana dalje posle prvog meča kada su uz dosta sreće pobedili sa 3-2 Nationalsi su u drugom meču rastureni sa čak 12-4 i time malo i spušteni na zemlju kao i tom meču ja ću i večeras biti uz Cardinalse. Kao i tada i večeras može iskustvo šampiona biti presudno!!! Dugo je Was. čekao da vidi jedan pley off meč na novoizgrađenom stadionu(2005) sigurno je da će biti motivisani da ovaj meč uđe u istoriju pobedom ali to može biti i kontra produktivno da ne sagore u želji. I večeras na moundu svakako je to veliko iskustvo na strani gostiju večeras na brdašcu za WAS:E Jackson (10-11, 4.03) dok za STL: C Carpenter (0-2, 3.71) Jackson koji ove sezone kao i tokom karijere igra dosta promenjivo sa puno oscilacija nije ni u sjajnoj formi.Ove godine je došao u Was. upravo iz St.Louisa sa kojima je odigrao drugi deo sezone kao i pley off.U pley offu nema previše iskustva iskustva odigrao je 7 mečeva iako je imao 1-1 nije bio sjajan sa dosta lošom erom 5.60.To što je igrao za Cardinalse može mu biti otežavajuća okolnost pošto ga bateri Cardinalsa dobro poznaju. I u karijeri sa Cardinalsima ima loš skor 1-3 4.58 posebno su ga uništili na njegovom zadnjem startu koji je bio pre dve nedelje gde je bacao samo 1.1inn. dozvolio 6 H 9 R imao 4 BB uz kriminalnu eru 54.00.Sigurno će mu i taj meč biti u glavi!!! Sa druge strane Carpenter koji ove sezone nije igrao puno bio je skoro celu sezonu povređen tek je pre mesec dana se vratio. Ali radi se o sjajnom veoma iskusnom pičeru. Koji u karijeri sa Was. ima sjajan skor 6-1 3.39 i u pley offu u karijeri ima puno iskustva odbacao je 15 mečeva uz sjajnu statistiku 9-2 3.05. Svakako bi bez obzira na njegovo dugo odsustvo njemu dao prednost večeras. Što se napada tiče što sam rekao i na prošlom meču dosta podjednaki dok je napad Car. ipak statistički bolji i što je bitno mnogo iskusniji što se pokazlo i na prošlom meču iako razlika u hitovima nije bila velika Cardinalsi su više nego ubedljivo dobili taj meč. Cardinalsi su me zadužili i prošle i ove sezone nevidim zašto im nebi pružio poverenje i na ovom meču pa šta bude!!! Kvoa na njih i treći put ove sezone u pley offu sjajna i ja ću je uzeti!!!! Uzimam pobedu Cardinalsa... Quote
Tuto Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 (edited) Prijedlog današnjih popodnevnih MLB susreta (Pinnacle). 19:07 - Washington Nationals - St. Louis Cardinals - Under 8.5 - 1.694 22:07 - Cincinnati Reds - San Francisco Giants - 1st Halfs (5 innings) over 3.5 - 1.658 Usporedite svoj prijedlog sa mojim i izaberite dobitne parove. Uspješan odabir! Edited October 11, 2012 by Tuto Quote
Tuto Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 (edited) Prijedlog današnjih večernjih MLB susreta (Pinnacle). 01:37 - New York Yankees - Baltimore Orioles - Baltimore Orioles +1.5 - 1.781 03:37 - Oakland Athletics - Detroit Tigers - under 9 - 1.559 Usporedite svoj prijedlog sa mojim i izaberite dobitne parove. Uspješan odabir! Edited October 11, 2012 by Tuto Quote
silly_bet Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Baltimore Orioles (M Gonzalez) at New York Yankees (H Kuroda) 1st Innings-Will There Be A Run - Yes 1.95 Bet365 Quote
Recommended Posts