statisticar Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 (edited) Bet-at-home Emporio Armani Milano - Anadolu Efes Istanbul 1 Tečaj: 1.500 Edited October 12, 2012 by statisticar Quote
mostovoj Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 (edited) Besiktas CT - Partizan Beog. tip1 @1.30 SuperSport Edited October 12, 2012 by mostovoj Quote
Mr.Football Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 14,5/J.C.Navarro(Bar) 2 @ 1.85 Germania Sport Quote
emir1983 Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 21:30 Real Madrid - Panathinaikos (+14.5), tip: 2 @ 1.42, bet365, 8/10 Real Madrid večeras će odmjeriti snage sa PAnathinaikosom u okviru 1. kola grupe A Euroleague gdje su još pored njih i ekipe Union Olimpije, Fenerbahce-a, Cantu-a i Khimkija. Moj odabir je da grčki tim ne gubi sa 15 i više koševa razlike dok bi svaki drugi ishod bio povoljan za mene. Real Madrid u ovaj meč ulazi pomalo umoran od američke turneje gdje je igrao sa dosta jačim NBA timovima, gdje su izgubili od Memphisa i Toronta, a sve to samo 5 dana prije prvog kola Euroleague i večerašnje utakmice. Ruku na srce ni PAO nije što je nekad bio ali mislim da neće biti debakl grčkog tima. Riječ je o duelu najtrofejnijih euro ekipa koje imaju čak 14 titula prvaka Europe zajedno i jako puno titula u domaćim prvenstvima. Grčki tim se dosta promjenio a od starije ekipe tu su još vremešni Diamantidis i Tsartsaris. Real Madrid je dove u svoje redove MBP-a prošlogodišnjeg EuroCupa Drapera i Slaughtera iz Njemačke. Panathinaikos je osim igrača promjenio i trenera, Željka Obradovića tako da ih večeras vodi Argiris Pedoulakis. Mnogi stručnjaci predviđaju lošiju sezonu PAO-a ali to ne mora biti pravilo ako se uzme u obzir kako je prošle sezone desetkovani i slabašni Olympiacos došao do kraja i titule prvaka Europe. Real Madrid: Llull, Fernandez, Carroll, Mirotić, Slaughter PAO: Diamantidis, Panko, Ukić, Armstrong, Schortsanitis Quote
silly_bet Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 Siena - Alba Berlin Over 150.5 1.85 Bwin Namučiće Alba Sienu i očekujem da obe ekipe idu preko 70, pa to je tu negde. Quote
Recommended Posts