Tuto Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 (edited) Prijedlozi današnjeg MLB susreta (Pinnacle). 02:00 - Detroit Tigers - New York Yankees - New York Yankees +1.5 - 1.725 02:00 - Detroit Tigers - New York Yankees - Over 6.5 - 1.840 02:00 - Detroit Tigers - New York Yankees - New York Yankees Over 3 - 2.160 02:00 - Detroit Tigers - New York Yankees - 1st Halfs (5 innings) New York Yankees +0.5 - 2.060 02:00 - Detroit Tigers - New York Yankees - 1st Halfs (5 innings) Over 3.5 - 2.090 Uspješan odabir! Edited October 17, 2012 by Tuto Quote
Crni Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 ALCS Game 3 Comerica Park (Detroit, MI) Baseball, MLB 02:00 CET (17/10/2012) Detroit Tigers - New York Yankees Pick: New York Yankees Offered at: 2.65 (Pinnacle Sports) Stake: 4/10 Večeras se igra treći meč finala American League između domaćih Tigersa(2-0) i gostujućih Yankeesa(0-2).... Slavni tim iz Bronxa je na rubu eliminacije gube sa dva nula i večerašnjim porazom bi se verovatno oprostili od šanse da se bore za osvajanje "SVETSKE SERIJE" mislim da se Yenkiyi neće predati tako lako a po meni je ovo veliko podenjivanje velikana(kolko god ih ja mrzeo) ovaka kvota u finalu Amer. Lige je ipak van svake pameti!!! Jeste da za Det. ide Verlander i da su Yenkiyi ostali bez D. Jetera ali oni su Yenkiyi imaju ogroman broj kvalitetnih igrača i ja jednostavno po ovakoj kvoti ih moram uzeti pa makar večeras izgubili i 10:0!!! Prva dva meča su otišla na stranu Tigersa iako je lako moglo biti i 2-0 posebno mnogo šansi početkom prvog meča su ostale neiskorištene.. Večeras na moundu za DET: Verlander (2-0, 0.56) dok za NYY: Hughes (0-0, 1.35) Svakako da je Verlander u prednosti u mechapu netreba zanemariti činjenicu da na poslednjih 8 startova protiv NewYorka Detroit ima 2-6 (ali o njemu ću nešto više u drugom postu) dok Hughes je dobro počeo ovaj pley off radi se svakako o veoma talentovanom pičeru koji nikako da ustali formu.Dok u karijeri sa Detroitom ima pozitivan skor 5-4 4.22era. Svaklako mu neće biti lako večeras u Motor Cityu ali na ovakim mečevima se prave igrači!!! Što se tiče hitinga iako Yankeesima neide u zadnje vreme sjajno ipak su oni u tome mnogo kvalitetniji od Tigersa i sada moraju da pokažu koliko vrede protiv najboljeg bacača!!! Uzimam pobedu Yankeesa za manji ulog.... Quote
Crni Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 ALCS Game 3 Comerica Park (Detroit, MI) Baseball, MLB 02:00 CET (17/10/2012) Detroit Tigers - New York Yankees Pick: New York Yankees Over 2.5 Offered at: 1.70 (Super Sport) Stake: 5/10 Pored toga na ovom meču što verujem da gosti mogu iznenaditi ako se to uopšte može nazvati iznenađenjem takođe na meču ću uzeti Over poena gostiju granica je postavljena veoma nisko 2.5 i ja to moram uzeti bez obzira na okolnosti meča!!! Večeras na moundu za DET: Verlander (2-0, 0.56) svakako sjajan pičer koji iza sebe ima odličnu sezonu ali daleko od toga da je nedodirljiv što je takođe i u prošlim mečevima bio slučaj sa Yenkiyima protiv kojih u karijeri iako ima 5-4 ima i prilično visoku eru 3.77. Što sam već pominjao na zadnjih njegovih 8 startova Detroit je dobio samo dva puta!!! A gosti svakako da teško mogu u ovom meču da se nadaju pobedi od 1-0 ili 2-1 i ako žele da pobede moraju ići na veći broj poena jel će teško zaustaviti Tigerse na jako malom broju ili bez poena. Što se hitinga tiče iako nisu u top formi u svojim redovima imaju vanseriske igrače A. Rodriguez , M. Teixeira ,N. Swisher , C. Granderson , I. Suzuki ,R. Ibanez, R. Cano ,R. Martin takav hiting kad ima svoj dan nemogu ni dva Verlandera da ih zaustave i ako neće proraditi večeras kad će!!! Uzimam Over Yankeesa 2.5.... Quote
Recommended Posts