roberth 15 Posted October 20, 2012 Moj predlog iz 1.slovenske odbojkarske lige Luka Koper - Kema Puconci TIP 1 @ 1,50 Bwin Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted October 20, 2012 Za odbojkarje Panvita Galex pa čisti poraz od Salonit Anhovo @ 1,40 na Bwinu!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted October 20, 2012 20:00 Krka - Astec Triglav TIP 1 @ 2,30 Bwin 8/10 V Novem mestu(Slovenija) bo danes prvenstvena tekma v odbojki za moške. V dvorani Marof bosta igrali ekipi Krke in Astec Triglav iz Kranja...Odločil sem se za zmago domačih odbojkarjev saj so Triglavani v zelo skromni zasedbi obenem pa so tudi v slabi formi... Astec Triglav je trenutno na zadnjem 8.mestu z dvema porazoma,ki je doživel pred svojimi navijači. Najprej so izgubili proti Salonitu iz Anhovega z 1:3,teden dni kasneje pa še proti Panviti Pomgrad iz Murske Sobote z 0:3. Krka ima novega trenerja Mateja Mačka,ki je zamenjal zelo umirjenega Tineta Sattlerja,ki je danes eden od pomočnikov v reprezentanci Slovenije, imajo pa le 4.5 igralcev ki igrajo vedno eni in isti...Spomnim se iz lanske sezone,ko so gostovali v Murski Soboti kjer je bil v glavni vlogi Štamberger, potem so še tu Rop, Rezar....Astec Triglav se je v sredo se uvrstil v četrtfinale pokala Slovenije ko so premagali ekipo Črnuč z 3:2 in malo je manjkalo,da bi izpadli iz nadaljnega tekmovanja... Krka v primerjavi z Triglavom igrajo dosti bolje in so tudi v zelo dobri formi kar se tiče rezultatov....Krka je najprej premagala UKO Kropo(za mene glavni favorit za izpad iz lige) z 3:0, kasneje pa so v Mariboru pričakovano izgubili proti Mariboru z 0:3. Pričakovano pa zato, ker so Mariborčani proti Panviti igrali zelo organizirano, igra pa tudi reprezentančni libero Škrolc...Krka je v pokalnem tekmovanju dvakrat premagala UKO Kropo z 3:0 in zaradi dobre forme Krkašev,ki igra tudi odličen napadalec Brulec(v povprečju 18 točk) stavim na zmago domačinov....TIP 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites