Crni 23 Posted October 22, 2012 (edited) MLB 02:00 (23.10.2012.) San Francisco Giants - St.Louis Cardinals Tip: St.Louis Cardinals Kvota: 2.3 Ulog: 4/10 Analiza: Večeras se igra odlučujući meč za ulazak u "World Series" između domaćih Giantsa(3-3) i gostujućih Cardinalsa(3-3)... Iako sam sinoć bio svim silama uz Giantse gde sam igrao i Over 3.5 na giantse večeras ne mogu da ne podržim Cardinalse u odlučujućem sedmom meču iz više razloga.Iako su Giantsi od 1-3 došli do praga preokreta serije neće im biti nimalo lako da do toga i dođu svakako da Šampioni su veoma iskusni i da neće podleći atmosferi na AT&T Parku iako je psihološki momenat svakako na strani Giantsa ali lako mogu da sagore u želji za uspehom a da nepričam o kvoti na Cardinalse i njihovom podcenjivanju ovo će biti treći put da na njih uzmem ovako veliku kvotu u pley ofu ove sezone dva puta su izašli kao pobednici nadam se da ni večeras me neće razočarati!!!Nevidim stvarno zašto je ovolika kvota po meni je ovo duel 50/50 % u kome bi ja dao prevagu Cardinalsima kako zbog pichinga tako i zbog Lineupa. Večeras na moundu za SF: Cain (1-2, 4.67) dok za STL: Lohse (2-0, 1.96) da se razmemo Cain je svakako kvalitetniji pičer od Lohsa ali i ipak i iskusniji probio je barijeru ove sezone u pley ofu i baca brilijantno. Ipak u ovom trenutku je Cain u dosta lošoj formi uz loš H2H sa Cardinalsima 2-3 4.95 dok sa druge strane Loash u fantastičnoj formi baca sjajno na gostovanja uz pozitivnu statistiku sa Giantsima 3-2 3.78.Ako je ove sezone u pley ofu odbacao maestralno protiv Atl., i Was. sa ipak jačim hitingom nevidim što nebi odbacao dobro i večeras. Uz svakako kvalitetniji Lineup Cardinalsa koji mora da se pokaže u najbitnijem meču sezone!!! Uzimam pobedu Cardinalsa... Edited October 23, 2012 by Crni Quote Share this post Link to post Share on other sites
statisticar 7 Posted October 22, 2012 Bet-at-home 04:00 Portland Trail Blazers - Utah Jaz Tip para: 1 1.550 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted October 22, 2012 (edited) Prijedlozi današnjeg MLB susreta (Pinnacle). 02:05 - San Francisco Giants - St. Louis Cardinals - 1st Halfs (5 innings) under 4 - 1.559 02:05 - San Francisco Giants - St. Louis Cardinals - 1st Halfs (5 innings) San Francisco Giants +0.5 - 1.529 Uspješan odabir! Edited October 23, 2012 by Tuto Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 22, 2012 02:30 Chicago Bears vs Detroit Lions (point spread, DET Lions +6,5 @1,9 bet365) Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 22, 2012 01:00 SFranc(7.ut)-St.Louis (3:3) (1@1,70 Supersport) Quote Share this post Link to post Share on other sites