Tuto 157 Posted October 24, 2012 Pozdrav generacijo! Uspješan dan! Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted October 24, 2012 dobro jutro Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted October 24, 2012 Radi uredne korespodencije molim da Almiric isprazni i podesi za primanje svoj poštanski sandučić jer mu nisam mogao poslati poruku o nastavku natjecanja u H2H. Pozdrav. Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted October 24, 2012 Radi uredne korespodencije molim da Almiric isprazni i podesi za primanje svoj poštanski sandučić jer mu nisam mogao poslati poruku o nastavku natjecanja u H2H. Pozdrav. Ja glasam za diskvalifikaciju. Dobro jutro svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted October 24, 2012 Ja glasam za diskvalifikaciju. Dobro jutro svima Nemam ni ja ništa protiv imao bi bar jednom sigurna 2 boda Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted October 24, 2012 Ja glasam za diskvalifikaciju. Nemam ni ja ništa protiv imao bi bar jednom sigurna 2 bodaOnda neka bude 'diskvalificiran' dok ne postavi par. Quote Share this post Link to post Share on other sites
baptista 19 Posted October 24, 2012 Dobar dan,sakupljači i nesakupljači..ljeto se pomalo bliži kraju pa se tako povečava i moja aktivnost unutar 4 zida!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted October 24, 2012 Onda neka bude 'diskvalificiran' dok ne postavi par. ma uzet kakvu dobru motku pa udri po ledjima dok mu ne udje u glavu da brise poruke iz sanduceta Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted October 24, 2012 Dobar dan,sakupljači i nesakupljači..ljeto se pomalo bliži kraju pa se tako povečava i moja aktivnost unutar 4 zida!! Kakve ti imas veze s ljetom? Brodogradnja nam je ionako propala, bilo ljeto ili zima. Quote Share this post Link to post Share on other sites