tommyboy 1 Posted November 2, 2006 ako je to tako to je totalno glupo. sla Quote Share this post Link to post Share on other sites
littlepimp 13 Posted November 2, 2006 ako je to tako to je totalno glupo. sla Quote Share this post Link to post Share on other sites
inter 0 Posted November 2, 2006 Kako je glupo. Ako npr. moj protivnik nepostavi par, racuna se kao da ga je postavio i promasio. I nevidim razlog zasto bi tu isla dva boda. Evo nek kazu Tuto i Eagle sto misle pa lako cemo promjeniti,ali meni je sasvim logicno da se dobiva samo jedan bod a ne dva.Ne shvacam tvoj post uopce.Ja se slazem sa bradom i tommyboyom jer to je kao ponavljanje para na Expekt.com ligi ili na hazarderu(zadnji dan kako bi se ocuvala prednost). Quote Share this post Link to post Share on other sites
littlepimp 13 Posted November 2, 2006 Neka odluce Tuto i Eagle , rekli smo da nema izmjene pravila u ovom mjesecu, neka oni odluce http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_mad.gif Posto je natjecanje pocelo ovo zakljucavam a za sve prigovore imate rubriku " Quote Share this post Link to post Share on other sites
eagle_1313 3 Posted November 2, 2006 Prominoi sam to pravilo, spodrazumijeva se da se dobiva 3 boda za pogo Quote Share this post Link to post Share on other sites
brada 0 Posted November 3, 2006 Moj protivnik u 1.kolu je prije srijede postavio par pogrešno za utorak. Za srijedu naknadno nije ništa upisao. Ja sam postavio za srijedu, ali sam fulo. Jel se sad to računa da se on nije pojavio ili kako? Vidim da mi bod nije upisan, ko zna mo Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted November 4, 2006 Moj protivnik u 1.kolu je prije srijede postavio par pogrešno za utorak. Za srijedu naknadno nije ništa upisao. Ja sam postavio za srijedu, ali sam fulo. Jel se sad to računa da se on nije pojavio ili kako? Vidim da mi bod nije upisan, ko zna mo Quote Share this post Link to post Share on other sites
brada 0 Posted November 4, 2006 Evo vidio sam, hvala Quote Share this post Link to post Share on other sites
snegi 0 Posted November 5, 2006 jedna stvar samo, evo kaj mi je upala u oko... nije posteno... recimo ako ja stavim dogadaj koji se igra u 14 popodne... a moj protivnik nije nis stavio sve dok se ne odigra moj par.... to nije pošteno.. trebalo bi stavit neki rok do kada trebaju bit svi parovi, jer tada je taj protivnik čekajući moj ishod i recimo vidi da par ne prodje odigrat nešto samo da pogodi, zicer nad zicerima... eto to bi se nekako trebalo regulirat, znam da je teško ali... recimo kad bi svi dali tipove do 12 sati... ako ne mogu neka daju dan ranije... jer ovo i nije baš tako fer... http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_mad.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
littlepimp 13 Posted November 5, 2006 jedna stvar samo, evo kaj mi je upala u oko... nije posteno... recimo ako ja stavim dogadaj koji se igra u 14 popodne... a moj protivnik nije nis stavio sve dok se ne odigra moj par.... to nije pošteno.. trebalo bi stavit neki rok do kada trebaju bit svi parovi, jer tada je taj protivnik čekajući moj ishod i recimo vidi da par ne prodje odigrat nešto samo da pogodi, zicer nad zicerima... eto to bi se nekako trebalo regulirat, znam da je teško ali... recimo kad bi svi dali tipove do 12 sati... ako ne mogu neka daju dan ranije... jer ovo i nije baš tako fer... http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/nije.gif Po meni je to sve u redu, nevidim zasto nije npr. ako ti fulas zasto ja nebi stavio kof. najmanji dopusteni 1,40 samo da dobijem 3 boda. Po meni je to sve posteno i nema razloga stavljat nikakvu granicu. I otvorena je tema Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted November 5, 2006 snegi, o tome se puno raspravljalo i pisalo i svaki put se netko od takmičara osjećao 'oštećen'. Da bi se ubla Quote Share this post Link to post Share on other sites
snegi 0 Posted November 5, 2006 ma kladim se ja i dalje, nije to, nego tu pišu prijedlozi.... pa je to samo bio prijedlog, ako je head to head, onda bi valjda i trebalo dat tip istovremeno bar dok ne počne niti jedan doga Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted November 5, 2006 Uzmi ti jedan doga Quote Share this post Link to post Share on other sites
ludi_milojko 0 Posted November 11, 2006 jedno pitanje!moj sin bi se isto ukljucio u takmicenje od narednog meseca,pa vas pitam kako to da izvedemo posto sam ukapirao da ne moze se imati dva nika,nije nikakva zajebancija i foliranje i ako ima nacina da to nekako dokazem,rado!hvala... Quote Share this post Link to post Share on other sites
eagle_1313 3 Posted November 11, 2006 Za te stvari trebat ćeš se javit Dwizu na Privte Message Quote Share this post Link to post Share on other sites