inter 0 Posted January 8, 2007 Meni se ovo pravilo cini nelogicnim: 14. Na natjecanje se mogu se postaviti samo parovi koji se igraju taj dan u mjestu odigravanja susreta i koji su postavljeni u kladionioci za taj dan u vremenu od 07:00 do 06:59 sutradan. Ako dobro citam, onda ovo pravilo onemogucava kladenje na dogadaje na dalekom istoku koji pocinju ujutro i prijedpodne. Ne vidim razloga za to, zasto jednostavno ne bi pisalo da smijemo kladiti na dogadaje koji pocinju imzedu 7:00-6:59 (ili u slucaju tenisa, da su u ponudi u tom razdoblju posto ne znamo tocan pocetak). Ovaj prvi dio pravila mi se cini bespotreban i los jer izbacuje neke znacajne dogadaje (npr. Aus open). Oprostite ako sam kirvo interpretirao pravilo ili je ova rasprava vec vodena. U potpunosti se sla Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted January 8, 2007 Odgovor svima koji misle da su oštećeni zbog tenisa Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zmensy 0 Posted January 8, 2007 IMAM JEDAN PRIJEDLOG KOJIM NE Quote Share this post Link to post Share on other sites
Vesna_SK 0 Posted January 8, 2007 Znam da je ovdje prosjek godina jako mali http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile.gif ali ima nas koji i radimo i nema šanse da do 15h se igram, nema šanse ni do 20h da baš stignem uvijek odigrati igru ;) I nije mi va Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zmensy 0 Posted January 8, 2007 Znam da je ovdje prosjek godina jako mali http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile.gif ali ima nas koji i radimo i nema šanse da do 15h se igram, nema šanse ni do 20h da baš stignem uvijek odigrati igru ;)I nije mi va Quote Share this post Link to post Share on other sites
Vesna_SK 0 Posted January 8, 2007 hej, jel ti to meni predla Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zmensy 0 Posted January 8, 2007 hej, jel ti to meni predla Quote Share this post Link to post Share on other sites
Vesna_SK 0 Posted January 8, 2007 naravno, ja sam isto samo glasala. Zbrojite glasove i idemo kako većina odluči. Quote Share this post Link to post Share on other sites
GUINNESS 1 Posted January 8, 2007 Slazem se s Vesnom iako ja VE Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted January 8, 2007 Online kladionice rade cijelu noć i do pred sam početak susreta se mo Quote Share this post Link to post Share on other sites
GUINNESS 1 Posted January 14, 2007 Moram ovo pitati i javno... Marle je 13.01.2007. postavio svoj par 11 minuta prije početka susreta... jela to regularno? Igrom slučaja igrao je protiv mene... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted January 15, 2007 Moram ovo pitati i javno... Marle je 13.01.2007. postavio svoj par 11 minuta prije početka susreta... jela to regularno? Igrom slučaja igrao je protiv mene... Koliko je natjecanje va Quote Share this post Link to post Share on other sites
Marle 0 Posted January 15, 2007 Moram ovo pitati i javno... Marle je 13.01.2007. postavio svoj par 11 minuta prije početka susreta... jela to regularno? Igrom slučaja igrao je protiv mene... A baš sam mislio jel 10 il 15 min http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_eek.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
mormon 0 Posted January 29, 2007 imam jedno simple pitanje!kad počinje natjecanje za 2. mjesec? Quote Share this post Link to post Share on other sites
GUINNESS 1 Posted January 29, 2007 imam jedno simple pitanje!kad počinje natjecanje za 2. mjesec? Jednostavan odgovor: u veljači... Detalje ćeš vidjeti ovdje ako redovito budeš posječivao stranicu, iako ja pretpostavljam pošto je veljača kratka da će počet od 01... Pozdrav Quote Share this post Link to post Share on other sites