Jump to content

Recommended Posts

Posted

Imam jedan prijedlog, da se na natjecanje uvede vrijeme postavljanja parova do 0:00 tog dana, a ne da se nakon pola noći drugi dan postavljaju parovi!

• Replies 218
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja se takodjer slazem da bi bilo bolje da se uvede do kada se parovi moraju postaviti...

glupost, najviše informacija se sakupi 2 do 3 sata prije početka tekme.
Posted

Ja se takodjer slazem da bi bilo bolje da se uvede do kada se parovi moraju postaviti...

Pa, uvedeno je.

Piše u pravilima najkasnije do 15 min. prije početka susreta.

Posted

Pa, uvedeno je.

Piše u pravilima najkasnije do 15 min. prije početka susreta.

A nemislim tako... nego da se odredi npr. do 22:00h da se svi parovi moraju postaviti... To je moje misljenje ,a sada svatko ima svoje... i nije glupost

Posted

A nemislim tako... nego da se odredi npr. do 22:00h da se svi parovi moraju postaviti... To je moje misljenje ,a sada svatko ima svoje... i nije glupost

Ne mo

Posted

Par Philadelphia-Memphis,koji je završio nerješeno,a ja sam u natjecanju stavio tip 1 i kladionicu Expekt meni je poništen bez obzira što je nakon produ

Posted
Par Philadelphia-Memphis,koji je završio nerješeno,a ja sam u natjecanju stavio tip 1 i kladionicu Expekt meni je poništen bez obzira što je nakon produ
  • 4 weeks later...
Posted

Za travanj mjesec prijavljeno je 35 natjecatelja. Kako se nije moglo izvršiti ispravna podjela natjecatelja po grupama, ubačen je tzv. Jocker natjecatelj Bet-Club1. Zbog toga su i pravila nadopunjena sljedećim člankom:

14. U slučaju da se

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

evo imam ja apr pitanja,ovo je prvi puta da sam se prijavija pa,dosta mi je toga nejasno,evo vako...

npr.

danas utakmica Denver-San Antonio prema germaniji igra u 23:55(iako su oni to stavili samo zato da bude u ponudi za danas),dok prema kladionici Derby utakmica počinje u 02:00(što je pravo vrijeme početka utakmice) i sad mene zanima ako je stavim taj par na ovaj forum u 01:30 oćeli se on meni priznati za ovaj dan,ili moram staviti par koji počinje prije ponoći??

HVALA

http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/48thumbsup.gif