eagle_1313 3 Posted November 10, 2007 Ja cijenim to što ti radiš, nebrini! Tu si koliko i ja (samo puno aktivniji od mene oko sre Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted November 16, 2007 Pozdrav svima, Da Vam odmah Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted November 16, 2007 H2H je ipak samo igra nadmudrivanja, pronicljivosti izbora vlastitog para Quote Share this post Link to post Share on other sites
bokimo 0 Posted December 1, 2007 bio sam ubije Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted December 1, 2007 bio sam ubije Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted December 23, 2007 Naziv kladionice: SuperSport Broj para iz kladionice: 723 Vrijeme odigravanja: 15:00 Naziv para: AC Fiorentina-Cagliari Tip para: f2 Tečaj: 1.900 Ev. Dobitak: 6.900 Ev. Gubitak: 1.900 Hendikep 0:1. Ne kladim se u supersportu pa ne kuzim koji je ovo tip. Nakon zavrsetka utakmice isel sam gledati na njihove stranice ali vise nije bilo pod ponudom , posto je zavrsilo. Pa sam pogledal ostalu ponudu handicap 0-1 i ni na jednom paru nije bilo koeficijenta pod f2 , kaj to god vec znacilo vec samo klasicni 1 , x , 2 i dvoznak x2 i 1x. Molim pojasnjenje za tumpleka poput mene http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/14clover.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted December 25, 2007 Tip para: f2 Hendikep 0:1. Molim pojasnjenje za tumpleka poput mene Svaka domaća kladionica da bi privukla kladitelje smišlja svoje 'tipove', pa je tako i SS došao na ideju da izme Quote Share this post Link to post Share on other sites
orijent 0 Posted January 18, 2008 Dugo već sudjelujem u ovom takmičenju a danas mi se dogodio slučaj da sam htio postaviti par i vidio sam da je taj isti par već postavio kolega iz moje grupe, ali ne moj današnji protivnik, pa sam morao pogledati pravila da vidim smijem li ja postaviti ono što sam zamislio i vidio; Natjecatelj ne smije odigrati (kopirati) već postavljen par u njegovoj grupi, a ukoliko Quote Share this post Link to post Share on other sites