Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

evo imam ja apr pitanja,ovo je prvi puta da sam se prijavija pa,dosta mi je toga nejasno,evo vako...

npr.

danas utakmica Denver-San Antonio prema germaniji igra u 23:55(iako su oni to stavili samo zato da bude u ponudi za danas),dok prema kladionici Derby utakmica počinje u 02:00(što je pravo vrijeme početka utakmice) i sad mene zanima ako je stavim taj par na ovaj forum u 01:30 oćeli se on meni priznati za ovaj dan,ili moram staviti par koji počinje prije ponoći??

HVALA

Par se postavlja u topic za onaj dan kada se igra u mjestu odigravanja, u ovom slučaju igra se

Edited by Tuto
  • Replies 218
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Primjetio sam da mogu uci u grupu b,c,d itd ,evo mog pitanja zar ne bi bilo bolje da ja npr igrac iz grupe A mogu uci samo u grupu A i tamo postaviti par, a ostale grupe dobit zabranu otvaranja tako igraci iz ostalih grupa ne bi vidili ni sta sam ja igra a ni ja sta su oni i mogli bi nam pickovi bit isti???? Tj samo u svojoj grupi bi morali imat razlicite pickove

Ovo se odnosi na bet-at-home natjecanje

Posted

Primjetio sam da mogu uci u grupu b,c,d itd ,evo mog pitanja zar ne bi bilo bolje da ja npr igrac iz grupe A mogu uci samo u grupu A i tamo postaviti par, a ostale grupe dobit zabranu otvaranja tako igraci iz ostalih grupa ne bi vidili ni sta sam ja igra a ni ja sta su oni i mogli bi nam pickovi bit isti???? Tj samo u svojoj grupi bi morali imat razlicite pickove

Ovo se odnosi na bet-at-home natjecanje

Ne znam koja svrha toga bi bila.

Pickovi mogu biti isti i u grupi u kojoj si

Posted

Pitanje:molim vas pogledajte moju skupinu (skupina c)ja sam promjenio par ali unutar 5 min ostavio sam one poruke i napisao koja je prava(pogledajte skupina c 4.kolo)oće li mi se priznat ako pogodim

Posted

Pitanje:molim vas pogledajte moju skupinu (skupina c)ja sam promjenio par ali unutar 5 min ostavio sam one poruke i napisao koja je prava(pogledajte skupina c 4.kolo)oće li mi se priznat ako pogodim

Par će se priznati sa tečajem 2,10 i tipom 2.

Vi kao da ne čitate pravila. Pa, ne igra se susret u 23:50 kako piše u kladionici, već počinje u 02:15 CET. Prema tome, zadnji rok za ispravak pogreške u paru bi bio 02:00, dakle 15 min. prije početka. Točan početak u mjestu odigravanja u Argentini je 20:00 (04.05.).

Posted

Ne znam koja svrha toga bi bila.

Pickovi mogu biti isti i u grupi u kojoj si i ti, samo morate ti i tvoj suparnik imati različite pickove.

Tocno ,ali zar i ostali iz grupe nisu tvoji suparnici ,tj mozes pratit jednog za kojeg mislis da je ok i imat ces 90% bodova kao i on a nisi se nimalo pomucija ,i onaj dan kad igras protiv njega opalis kontru .

I sad ako si pogodija koga ces pratit ok je i jos da ga dobijes na kontru super ti bolji od njega i 90% prolazis u drugi krug???????????

Ovo je moje videnje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Tocno ,ali zar i ostali iz grupe nisu tvoji suparnici ,tj mozes pratit jednog za kojeg mislis da je ok i imat ces 90% bodova kao i on a nisi se nimalo pomucija ,i onaj dan kad igras protiv njega opalis kontru .

I sad ako si pogodija koga ces pratit ok je i jos da ga dobijes na kontru super ti bolji od njega i 90% prolazis u drugi krug???????????

Ovo je moje videnje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Samo ti prati i nemoj se mučiti, a ako još i pogodite tko sretniji od vas dvojice, odnosno tebe, jer on ni nezna da ga ti pratiš, a kada sku