Tuto 157 Posted June 13, 2007 Ovdje je neka greška, u četvrtom krugu nedostaje grupa D a uslo je četvero iz trećeg kruga iz kojeg je prolazilo troje za grupe A, B i C. Mislim da bi to trebalo popraviti Zahvaljujem na upozorenju. Ispravno glasi: U četvrtom krugu natjecatelji su podijeljeni u 2 grupe sa po 6 natjecatelja na način da 1,2,3 iz grupe A, Quote Share this post Link to post Share on other sites
grandmasterchief 0 Posted June 18, 2007 Ljudi oprostite tamo sam stavija umisto u grupu B, ja sam stavija u grupu B,ajme koji sam ja... Molim vas da mi se par uva Quote Share this post Link to post Share on other sites
grandmasterchief 0 Posted July 3, 2007 Tuto kad dolaze nagrade za ovaj prošli misec na bet-at-home?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted July 3, 2007 Tuto kad dolaze nagrade za ovaj prošli misec na bet-at-home?? Kad bi Tuto znao, Quote Share this post Link to post Share on other sites
bokimo 0 Posted July 3, 2007 mislim onda da nisam dobro shvatio pravila zar ako je počeo par i odigrano vise od pola susreta par nije valjan i čeka se kraj konkretno u mom slučaju sa davydenkom Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted July 3, 2007 mislim onda da nisam dobro shvatio pravila zar ako je počeo par i odigrano vise od pola susreta par nije valjan i čeka se kraj konkretno u mom slučaju sa davydenkom Sve igre Quote Share this post Link to post Share on other sites
Marle 0 Posted July 8, 2007 Ja ne znam šta se dogodilo sa parom koji sam igrao, sad nemam vremena da išta gledam pa ću odigrati drugi Quote Share this post Link to post Share on other sites
Barcelona 0 Posted August 2, 2007 (edited) Vidim da mi je označeno vreme postavljanja parova 00:01 - znači minut izvan dozvoljenog vremena. I Berma isto ima minut iza mene. Skripta za unos parova je opet otkazala i morao sam se snalaziti na drugi način, pa je to odu Edited August 2, 2007 by Barcelona Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted August 2, 2007 Kakva god odluka bude bila, poštovaću je. Pravila su pravila, ali čisto da se zna da nije bilo namerno. Iskreno mi je Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dwiz 65 Posted August 2, 2007 Tuto ja bih ipak priznao par Barceloni iako je zakasnio, jer u tom vremenu skripta zbilja nije radila (jer sam je nadogra Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted August 2, 2007 Tuto ja bih ipak priznao par Barceloni iako je zakasnio, jer u tom vremenu skripta zbilja nije radila (jer sam je nadogra Quote Share this post Link to post Share on other sites
Berma 0 Posted August 6, 2007 Ej Dwiz daj ak ti nije problem ak znas da mi kazes kad ce mi sjest pare ovo sta sam osvojio 3 mjesto u H2H.Unaprijed hvala. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted August 6, 2007 Ej Dwiz daj ak ti nije problem ak znas da mi kazes kad ce mi sjest pare ovo sta sam osvojio 3 mjesto u H2H.Unaprijed hvala. Ako ne prije, početkom sljedećeg mjeseca (rujna) će biti sigurno na tvom računu. Mo Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted August 28, 2007 Nakon skoro godine dana natjecanja H2H, predla Quote Share this post Link to post Share on other sites