Tuto 157 Posted October 26, 2006 Postavljene su grupe. Natjecatelji se mogu potra Quote Share this post Link to post Share on other sites
littlepimp 13 Posted October 27, 2006 Ono da se par postavlja pomocu skripte. Ja nebi ono sto pise da se mora postaviti analiza para. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dwiz 65 Posted October 27, 2006 Ono da se par postavlja pomocu skripte. Ja nebi ono sto pise da se mora postaviti analiza para.Večeras će biti postavljena nova skripta za H2H... Quote Share this post Link to post Share on other sites
littlepimp 13 Posted October 27, 2006 ok http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_cry.gif Quote Share this post Link to post Share on other sites
Vesna_SK 0 Posted October 31, 2006 Nije mi jasno jel se parovi ne smiju ponavljati me Quote Share this post Link to post Share on other sites
brada 0 Posted October 31, 2006 Trebali bi postavit pravilo da igrac ne smije postaviti par nakon utakmice svog protivnika. Bar za sljedeci turnir. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted November 1, 2006 Nije mi jasno jel se parovi ne smiju ponavljati me Quote Share this post Link to post Share on other sites
tommyboy 1 Posted November 1, 2006 Trebali bi postavit pravilo da igrac ne smije postaviti par nakon utakmice svog protivnika. Bar za sljedeci turnir. ne sla Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted November 1, 2006 Za ovomjesečno takmičenje pravila su napisana i postavljena i po njima će se igrati i ovaj mjesec se Pravila neće mijenjati. Mijenjati se mogu eventualno sljedeći ciklus ukoliko u ovom ciklusu primjetimo nepravilnosti ili takve doga Quote Share this post Link to post Share on other sites
Vesna_SK 0 Posted November 1, 2006 Da si pročitala pravila našla bi odgovor na svoje pitanje. 10. Natjecatelj NE MO Quote Share this post Link to post Share on other sites
inter 0 Posted November 1, 2006 Sto ako zadnji dan igranja po skupinama mec koji odlucuje koji ce natjecatelj proci skupinu prvi igrac pogodi svoj par,a drugi igrac odigra neki npr.tenis te na turniru gdje se igra taj mec tri dana zaredom pada kisa sto ce se dogoditi??????? Quote Share this post Link to post Share on other sites
brada 0 Posted November 2, 2006 Ja mislim da nije u redu da se dobije samo 1 bod ako protivnik ne postavi svoj par. Tako netko mo Quote Share this post Link to post Share on other sites