micha 27 Posted October 28, 2012 Ko želi da u Novembru predstavlja Bet-Club forum na MTF-u neka se prijavi ovde. Što se tiče nagrada i uslova za osvajanje istih pročitajte Ovde - http://www.majorgate.com/forum/index.php?topic=7007.0 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted October 29, 2012 Možda poslužim kao rezerva ili čak i prvotimac! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted October 29, 2012 kako stvari stoje uzet cu ovdje nagradu na dva takmicenja pa cu imati vise vremena za posvetiti se MTF-u tako da i mene mozete planirati ako hocete u bilo kojoj varijanti Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted October 29, 2012 Evo i mene naravno sa vama ! Ako neko nema račun na Neteller-u, , na Bet365 ili na Pinnacle -u , gde nema račun neka se prijavi breko banera na sledecoj stranici - http://www.majorgate.com/ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted October 29, 2012 jel dovoljno sto sam se prijavio na pinnacle i neteller ? na bet365 vec imam racun Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted October 30, 2012 jel dovoljno sto sam se prijavio na pinnacle i neteller ? na bet365 vec imam racun Da ! Ako neko nema već otvoren račun , da otvori preko banera na www.majorgate.com. Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted October 30, 2012 (edited) Edited October 30, 2012 by roberth Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted October 30, 2012 Izvinite zbog prijave.....mislio sam,da je sponzor još uvijek Unibet.....molim,da izbrišete moj post...Hvala!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted October 30, 2012 Izvinite zbog prijave.....mislio sam,da je sponzor još uvijek Unibet.....molim,da izbrišete moj post...Hvala!! Nje mi jasno , da je Unibet onda bi učestvovao. Zašto nebi i ovako, kad je ovde nagrada, što bi se reklo prave pare , a ne nekakav bonus. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted October 31, 2012 Mogao bi ja iamam račune na bet365 i Pinnaclu ali nemam na netelleru Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted October 31, 2012 pozdrav svima prijavljujem se za tim, ako ima mjesta u zadnjem mjesecu sam igrao za SuperTip i trenutno sam 3 na tabeli Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted October 31, 2012 Prijavio sam ekipu. Moguce su neke promene ( dodaci) , ali za sad je to to , U novembru na MTF- , koje se održava na betwinnersu - boje Bet-Club foruma će predstavljati: 1. micha © 2. Tuto 3. Nadrealista 4. Čika Crni (Crni) 5. satelit (emir1983) Crni i Emir neka stave u potpisu ovo - - -http://www.bet-club.com/images/userbar/forum.gif i to izmedju Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 31, 2012 šta će ti promjene, ekipa je odlična Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted October 31, 2012 šta će ti promjene, ekipa je odlična Mislio sam na dodatke . Mozda se doda jos neko! A ekipa je i vise nego odlična. Da je bilo vise kandidata , a da se moralo odabrati 5 , ja ne bih mogao bolje. Mozda bi jednog Erica Cantonu dodao Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 31, 2012 Ja bi igrao da smo mi domaćini. Lijeno mi se registrirat na druge forume Quote Share this post Link to post Share on other sites