Tuto Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 Jutarnji pozdrav uz obilje sunca i bure (brrrrrr.)! Uspješan dan! Quote
mostovoj Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 Kockar D: ako navratis i procitas ovo promijeni kladionicu u svom paru na Unibet takmicenju. Quote
Kockar :D Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 Kockar D: ako navratis i procitas ovo promijeni kladionicu u svom paru na Unibet takmicenju. Zabunio se sry, ne znam jeli mogu vise to minjati, pa eto ako nije modu problem da promini, a može mi i staviti x jer sam ionako falio . Quote
baptista Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 Zabunio se sry, ne znam jeli mogu vise to minjati, pa eto ako nije modu problem da promini, a može mi i staviti x jer sam ionako falio . Baš si kockar!! Quote
Kockar :D Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 Kako me danas ovaj tenis sjebo, spasilo me ludo ulaganje na x uživo. Quote
Recommended Posts