Jump to content
Sign in to follow this  
PERKAN

01.11.2012.

Recommended Posts

Praktično pitanje: zašto si stavio taj par ako ćeš ga "braniti"?

Hmm.. naravno da on VJERUJE da ce i taj par proci, ali mi sad vec govorimo o 100% dobitku. I ja sam za to da kad mozes birat izmedju sigurnih 100 kn i mozda 500kn izaberes 100. :48thumbsup:

Kafic Alo Alo :)

Mislis ''kafic uzdravlje'' :icon_biggrin:

U stvari kafana "Složna Braća" .

pa da naručim - Deset upola s lukom!

Sta si igrao drug?

Ja mislim poluvrijeme kraj 1/1 :icon_biggrin:

live da pada gol u prvom nedje oko 20 min susreta, bilo u kombu s golovima na otelul i još par susreta.

Praktično pitanje: zašto si stavio taj par ako ćeš ga "braniti"?

o čemu ti brate? čemu zaštitit investiciju? čemu izvuć profit ako ti sve prođe a ostane dobra opcija za isto? kod tebe izgleda novac raste na drveću :icon_question:

Hmm.. naravno da on VJERUJE da ce i taj par proci, ali mi sad vec govorimo o 100% dobitku. I ja sam za to da kad mozes birat izmedju sigurnih 100 kn i mozda 500kn izaberes 100. :48thumbsup:

Svejedno, kad sastavljaš tiekt veruješ u svaki par inače ga ne bi uzeo. Ako je taj poslednji zbog povećanja kvote onda je to pogrešan pristup, bolje povećati ulog. To je samo moje mišljenje, ja uglavnom uzimam samo singl. Ako se već ide na odbranu tiketa onda je bolje kladiti se na singl kod Betfaira, ili kod Unibeta, pa kad imaš pozitivan rezultat otkupljuješ dobitak. Manja zarada, ali ko voli sigurnost, bolje je nego kombo.

jel to sector 2? :icon_biggrin:

jel to sector 2? :icon_biggrin:

Ne kuzim. :whaat:

Sector je bio onaj s milijunima na racunu? :icon_biggrin: Ne vidim vezu. :50yes:

Svejedno, kad sastavljaš tiekt veruješ u svaki par inače ga ne bi uzeo. Ako je taj poslednji zbog povećanja kvote onda je to pogrešan pristup, bolje povećati ulog. To je samo moje mišljenje, ja uglavnom uzimam samo singl. Ako se već ide na odbranu tiketa onda je bolje kladiti se na singl kod Betfaira, ili kod Unibeta, pa kad imaš pozitivan rezultat otkupljuješ dobitak. Manja zarada, ali ko voli sigurnost, bolje je nego kombo.

To su osnove klađenja i ništa novo nisi rekao. :whaat: Ako se kladiš u par koji vjeruješ i onda na svoje iznenađenje kad krene susret vidiš da npr teren izgleda ko da se na njemu j*balo krdo afričkih slonova hoćeš li izvadit pare? Ja bogme hoću čim vidim priliku

Ne kuzim. :whaat:

Sector je bio onaj s milijunima na racunu? :icon_biggrin: Ne vidim vezu. :50yes:

Tako je počelo. Samo čekaj

Mostovoj, jesi vidio Baneta? Izgleda da će taj doć sa sezonom NHLa

Poslijednji koji je ostao, onaj koji pocinje najkasnije, a ne onaj koji je stavljen zadnji.

Mostovoj, jesi vidio Baneta? Izgleda da će taj doć sa sezonom NHLa

Makar sam jucer bio u Valjevu, nisam naletio na njega. :icon_biggrin:

Makar sam jucer bio u Valjevu, nisam naletio na njega. :icon_biggrin:

Načuo sam da se pripremao izgubit junf pa je nešto pošlo po zlu. Navodno se čovjek zatvorio u sebe i neće na forum

Načuo sam da se pripremao izgubit junf pa je nešto pošlo po zlu. Navodno se čovjek zatvorio u sebe i neće na forum

Pa niste li prije tjedan-dva pricali o tome kako radi negdje vani? Valjda je tamo internet skup :icon_neutral: .

Ili je to bilo neozbiljno?

Ja bogme hoću čim vidim priliku

Poslijednji koji je ostao, onaj koji pocinje najkasnije, a ne onaj koji je stavljen zadnji.

To je u redu samo za utakmice koje su u toku, koje su počele u isto ili približno vreme, pa gledaš i vidiš da postoji opasnost da stvari krenu loše i onda braniš. Ali je besmisleno ako si stavio pet parova, četiri su završena i pre početka petog kontriraš da bi branio tiket. Tako se umanjuje dobitak i onda se opravdano postavlja pitanje zašto si stavio taj par na tiket. Možda se pogrešno razumemo, live odbrana u nekim okolnostima ima smisla, ali ne i odbrana pre nego što je poslednja utakmica i počela.

Pa niste li prije tjedan-dva pricali o tome kako radi negdje vani? Valjda je tamo internet skup :icon_neutral: .

Ili je to bilo neozbiljno?

zajebavali smo se. isteko mu pasoš, kako će radit vani? da o stranim jezicima ne govorim