micha 27 Posted November 1, 2012 Ja sam prvi povukao nogu za ovaj mesec Fudbal 2. divizija Jug, Rusija Vreme: 11:00 Biolog-Novokubansk - Olimpija Volgograd Tip: 1 Kvota: 1.53 Kladionica: Bwin Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted November 1, 2012 Prvo pa promašaj - Biolog-Novokubansk - Olimpija Volgogra 1:1 . A i onako se prvi mačići bacaju u vodu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted November 1, 2012 od mene za danas Fudbal ITALIJA: Serie A Vreme: 20:45 Genoa - Fiorentina Tip: 1X Kvota: 1.65 Kladionica: Expekt Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted November 2, 2012 Za danas 2.11. od mene ovo: Fudbal Northern Ireland > Premiership Vreme: 21:00 Ballinamallard United - Lisburn Distillery Tip: 1 Kvota: 1.55 Kladionica: Unibet Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted November 2, 2012 Ja sam malo požurio stavio sam za Nedelju košarku ova margina će ići sigurno gore!!! Košarka NBA Vreme: 01:05 Houston Rockets - Portland Trail Blazers Tip: Over 193 Kvota: 1.91 Kladionica: Bwin Quote Share this post Link to post Share on other sites
mirko 0 Posted November 2, 2012 Ajde da malo razmrdamo ovu temu. Moj odigrani par za 02.11. je: Fudbal Nemacka III Bundesliga Vreme: 19:00 Unterhaching – Burghausen Tip: 1 Kvota: 2.20 Kladionica: Sportingbet A razlog: http://http://www.be...512#entry332512 Pozdrav svima i neka nam je sa srećom. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted November 2, 2012 Košarka NBA Vreme: 03:30 Golden State Warriors - Memphis Grizzlies(20,5/Gay R. (Memph) Tip: tip 2 (Gay R. više od 20.5 poena) Kvota: 1.85 Kladionica: SuperSport Tip R. Gay postiže više od 20.5 poena na meču uključujući i eventualne produžetke! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted November 2, 2012 Hokej na ledu AUSTRIJA: EBEL Vreme: 19:15 HDD Olimpija Ljubljana - EC Red Bull Salzburg, Total Goals 5.5 Tip: Over Kvota: 1.50 Kladionica: Unibet po medjusobnom omjeru trebalo bi da prodje a i kompletna liga je poznata po tome da bude puno golova na utakmicama Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted November 2, 2012 Za danas 2.11. od mene ovo: Fudbal Northern Ireland > Premiership Vreme: 21:00 Ballinamallard United - Lisburn Distillery Tip: 1 Kvota: 1.55 Kladionica: Unibet FT: 2:0 Krenulo je Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted November 3, 2012 Za 3,11. Fudbal Germany > 2.Bundesliga Vreme: 13:00 1860 München - St. Pauli Tip: 1 Kvota: 2.15 Kladionica: Unibet A par od Crnog, sam poništio , jer je stavio nedozvoljenu kladionicu. Inače došlo je do skraćivanja dozvoljenih kladionica za tipovanje, ali u skripti to jos nije sređeno. tako da kad otvorite tamo skriptu , sve kladionice koje pišu iznad Atlantika su dozvoljene, one ispod ( računajući i atlantik) nisu više. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted November 3, 2012 Američki fudbal NCAA FB Vreme: 17:00 Army Black Knights-Air Force Falcons Tip: Under 62 Kvota: 1.72 Kladionica: Pinnacle Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted November 4, 2012 Američki fudbal NFL Vreme: 19:00 Jacksonville Jaguars - Detroit Lions Tip: Detroit Lions -5.5 Kvota: 1.96 Kladionica: Pinnacle Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted November 4, 2012 Nije loše posle 3 dana. Malo ja i Nadrealista zaostajemo, ali nije strašno! Tek je početak i nemamo šta da brinemo, jer imamo i jaku klupu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted November 4, 2012 za danas Fudbal ITALIJA: Serie A Vreme: 20:45 Roma - Palermo Tip: 1 Kvota: 1.50 Kladionica: Unibet razmisljo sam izmedju ovog i QPR - Reading 1 pa sam izabro ovo, mada mi se i QPR cini kao prolazan par Quote Share this post Link to post Share on other sites
mirko 0 Posted November 4, 2012 Ja sam za danas ranije odigrao ovo: Fudbal Urugvaj Primera Division Vreme: 20:00 Juventud (Uru) – Cerro Largo Tip: 2 Kvota: 2,25 Kladionica: WillHill ... i ovo: Fudbal Poljska Extraklasa Vreme: 14:30 Lechia Gdansk – Legia Tip: 2 Kvota: 2.10 Kladionica: Sportingbet Ovaj drugi par sam napisao u temi fudbal za današnji dan. Pozdrav svima i srećno nam bilo. . Quote Share this post Link to post Share on other sites